Κοιτάζει ξένους με τον Ψάρρα να είναι το φαβορί

Κοιτάζει ξένους με τον Ψάρρα να είναι το φαβορί

Φώτης Καρακούσης
Κοιτάζει ξένους με τον Ψάρρα να είναι το φαβορί

bet365

Ο ΠΑΟΚ μετά την αποχώρηση του Σέρτζιου Στάνκου ψάχνει για τον αντικαταστάτη του. Ήδη έχουν γίνει κρούσεις σε ξένους προπονητές, με τον Σάκη Ψάρρα πάντως να είναι το φαβορί.

Με την δυσφορία για τον Στάνκου και την εικόνα της ομάδας να υπάρχει εδώ και μεγάλο διάστημα στον ΠΑΟΚ, οι Θεσσαλονικείς είχαν αρχίσει να αναζητούν την καλύτερη λύση για την θέση του πάγκου. Επαφές με ξένους προπονητές είχαν γίνει, αλλά δεν υπήρξε κάποια συμφωνία, ωστόσο τις τελευταίες ημέρες φαβορί για την θέση αυτή δείχνει να είναι ο Σάκης Ψάρρας. Ο πρώην τεχνικός του Εθνικού Πειραιώς τον οποίο ανέβασε στην Volley League και τον κράτησε κατηγορία, με τους Πειραιώτες φέτος να μην κατεβαίνουν στο πρωτάθλημα λόγω οικονομικών προβλημάτων, έχει κερδίσει πολλούς πόντους.

Πόντοι που έχουν να κάνουν με την φιλοδοξία που έχει, την διάθεση για σκληρή δουλειά. Από την άλλη βέβαια υπάρχει και η απειρία, αλλά στον ΠΑΟΚ θεωρούν πως μπορεί ο Ψάρρας να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Μένει να δούμε αν αρχικά υπάρξει όντως συμφωνία ή έστω και την τελευταία στιγμή προτιμηθεί ξένος και μετά αν όντως ο νεαρός προπονητής καταφέρει όλα όσα περιμένουν από αυτόν οι Κυπελλούχοι.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα