Καλύτερος όλων ο Πανταλέων

Καλύτερος όλων ο Πανταλέων

Gazzetta team
Καλύτερος όλων ο Πανταλέων

bet365

Πολυτιμότερος παίκτης της 10ης αγωνιστικής αναδείχθηκε ο κεντρικός του Παναθηναϊκού, Σωτήρης Πανταλέων.

O κεντρικός του Παναθηναϊκού Σωτήρης Πανταλέων αναδείχτηκε πολυτιμότερος αθλητής MVP της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Volley League 2018-19.

Στην εκτός έδρας νίκη του Παναθηναϊκού επί του Εθνικού Αλεξανδρούπολης με 3-0 σετ σημείωσε 14 πόντους εκ των οποίων οι 6 ήταν από το μπλοκ και 8 από επιθέσεις σε 10 πάσες που πήρε, με ποσοστό επιτυχίας 80%. Επίσης «έσπασε» πολλές ακόμα επιθέσεις των παικτών του Εθνικού που γύρισαν σε κόντρα επιθέσεις, ενώ ήταν αποτελεσματικός και στο σερβίς του.

Είναι η 6η φορά στην καριέρα του που ο Σωτήρης Πανταλέων αναδεικνύεται MVP αγωνιστικής και η 5η φορά με τον Παναθηναϊκό. Εχει αναδειχτεί MVP μία φορά με τον Παμβοχαϊκό στην ημιτελική φάση της σεζόν 2012-13.

Είναι η 62η φορά στην 20χρονη ιστορία του θεσμού που παίκτης του Παναθηναϊκού Α.Ο. αναδεικνύεται MVP αγωνιστικής και η τρίτη μέσα στην σεζόν 2018-19 μετά την ανάδειξη του Αλέξανδρου Ράπτη ως MVP Βίκος Cola της 2ης αγωνιστικής και του Αξέλ Γιάκομπσεν της 6ης αγωνιστικής.

Ο Σωτήρης Πανταλέων είναι γεννημένος 21/06/1980, έχει ύψος 2.02 και έχει κατακτήσει δύο πρωταθλήματα, τρία κύπελλα και ένα σούπερ καπ.

«Αφιερώνω αυτή την ατομική διάκριση σε όλη την ομάδα, στους συμπαίκτες μου και κυρίως στη σύζυγο μου Κλεοπάτρα και στις κόρες μου Μελίνα και Νάντια. Περνάω πολλές ώρες στα γυμναστήρια για να βρίσκομαι πάντα σε άριστη κατάσταση, μακριά από τα παιδιά και η σύζυγος μου κρατάει την οικογένεια. Είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω για αυτές», είπε αρχικά ο Σωτήρης Πανταλέων και πρόσθεσε:

«Πράγματι όλη η ομάδα έκανε πολύ καλή εμφάνιση στην Αλεξανδρούπολη. Ο Παναθηναϊκός περνάει μία χρονιά αναδιοργάνωσης και σύντομα θα επιστρέψει στο δρόμο που του αξίζει. Δεν θέλω να προκαταλάβω τίποτα. Ακόμα δεν είμαστε ούτε στα μισά της σεζόν αλλά από το μέχρι τώρα δείγμα η ομάδα έχει κερδίσει τις εντυπώσεις. Το θετικό είναι ότι παίζουμε καλά και αναδεικνύουμε νέους αστέρες που έχει ανάγκη το άθλημα συνολικά. Η αρχή για την ανάκαμψη έχει γίνει και σταδιακά η ομάδα και το τμήμα συνολικά θα ανεβαίνει επίπεδο».

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα