Μ.Γ.Σ.A.E.Κομοτηνής - Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκός για την 9η αγωνιστική

Gazzetta team
Μ.Γ.Σ.A.E.Κομοτηνής - Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκός για την 9η αγωνιστική

bet365

Μετά από διακοπή 12 ημερών η βολεϊκή δράση επιστρέφει στην Κομοτηνή με την τοπική ομάδα να υποδέχεται την Κυριακή στο γυμναστήριο του Λυκείου Κομοτηνής τον Γ.Α.Σ. Παμβοχαϊκό. (9η αγωνιστική, 9/12, 16.30, Διαιτητές: Δεληκωστίδης, Τζεπκινλής).

Και οι δύο ομάδες προέρχονται από εντός έδρας ήττες με 3-0 σετ. Η Κομοτηνή σε 6 αγώνες έχει μία νίκη και 5 ήττες και βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας. Η ομάδα του Ηλία Κρεούζη αναζητά βαθμούς για να ξεφύγει από τις επικύνδυνες θέσεις. Στις 5 Νοεμβρίου σημείωσε τη μοναδική νίκη - με 3-1 επί της ΑΕΚ - και φιλοδοξεί να κάνει νέο ξεκίνημα με την ομάδα του Βραχατίου.

Το Predictor παίζει μπάλα και στο Champions League με έπαθλο €5000 μετρητά* κάθε αγωνιστική μέρα! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Η ομάδα της Ροδόπης θα έχει μία σημαντική αλλαγή. Ο Βραζιλιάνος πασαδόρος Μπερτασόνι αποχώρησε από την ομάδα και τη θέση του πήρε ο Θάνος Μαρούλης που επέστρεψε από την Γαλλία.

Ο λίμπερο της Κομοτηνής Σταύρος Αρχοντούδης δήλωσε: «Δύο εβδομάδες δουλεύουμε πάνω στον τρόπο παιχνίδιου του Παμβοχαϊκού. Γνωρίζουμε τα δυνατά και τα αδύναμα σημεία και θα προσπαθήσουμε να χτυπήσουμε στις αδυναμίες. Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας γιατί είναι η κινητήριος δύναμη μας. Ειμαι πεπεισμένος πως η εικόνα μας απέναντι στον Ηρακλή ήταν μια κακή παρένθεση».

Ο Παμβοχαϊκός σε 7 αγώνες έχει 11 βαθμούς και βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας μετά από 3 νίκες και 4 ήττες. Προέρχεται από την εντός έδρας ήττα στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Ο προπονητής του Παμβοχαϊκού Κώστας Δεληκώστας είπε: «Η Κομοτηνή είναι μία ομάδα έδρας με παίκτες που έχουν ενθουσιασμό και εγωισμό. Υπερτερούμε σε πολλούς τομείς αλλά αυτό πρέπει να αποδειχτεί και στο γήπεδο. Είναι ευκαιρία να πάρουμε μία νίκη που θα μας εδραιώσει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας».

Ο αγώνας μεταξύ της Κομοτηνής και του Παμβοχαϊκού θα είναι ο πρώτος μεταξύ των δύο ομάδων στο πρωτάθλημα Volley League.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα