Ντέρμπι στο Βραχάτι

Ντέρμπι στο Βραχάτι

Gazzetta team
Ντέρμπι στο Βραχάτι

bet365

Με το δεύτερο τηλεοπτικό ντέρμπι μεταξύ του Παμβοχαϊκού και του Παναθηναϊκού στο Βραχάτι θα ολοκληρωθεί η 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος Volley League.

Ο Παμβοχαϊκός προερχεται από την εκτός έδρας νίκη επί της ΑΕΚ με 3-1 σετ στο Μετς που τον έφερε στην 3η θέση της βαθμολογίας. Η ομάδα του Βραχατίου με μεγάλη δύναμη στο σερβίς και στο μπλοκ θέλει να συνεχίσει τα νικηφόρα αποτελέσματα και να εδραιωθεί στην 3η θέση πίσω από τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ.

Ο προπονητής του Παμβοχαϊκού Κώστας Δεληκώστας είπε: «Δουλεύουμε πολύ στις λεπτομέρειες και πηγαίνουμε χωρίς πίεση και άγχος να δώσουμε έναν ακόμα δύσκολο αγώνα. Το όνομα του αντιπάλου είναι βαρύ αλλά κι εμείς ξέρουμε την τακτική μας και το τι πρέπει να κάνουμε. Είναι μία ευκαιρία για τους φίλους του βόλεϊ να έρθουν στο Γιώργος Τριαντάφυλλος και να απολαύσουν έναν ωραίο αγώνα».

Ο Παναθηναϊκός σε 5 αγώνες έχει 7 βαθμούς και μοιράζεται την 6η θέση με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Οι πράσινοι προέρχονται από ρεπό και νωρίτερα είχαν νικήσει την Κομοτηνή 3-0 και τον Ηρακλή εκτός έδρας 3-2. Ολοι οι παίκτες του τριφυλλιού είναι στη διάθεση του Δημήτρη Ανδρεόπουλου ενώ στον αγώνα θα βρεθούν αντίπαλοι δύο πατρινοί, ο έμπειρος διαγώνιος του Παμβοχαϊκού Νίκος Ρουμελιώτης και ο νεαρός ακραίος του Παναθηναϊκού Αλέξανδρος Ράπτης.

«Μπαίνουμε σε μία δύσκολη περίοδο με πολλά κρίσιμα ματς από τα οποία θέλουμε να πάρουμε θετικά αποτελέσματα. Η ομάδα έχει προετοιμαστεί καλά. Ο Παμβοχαϊκός είναι από τις πιο σκληρές και πιο δυνατές ομάδες του πρωταθλήματος και μας περιμένει πολύ δουλειά και μεγάλη προσπάθεια για να πάρουμε τη νίκη», δήλωσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος.

Σε 14 αγώνες ο Παμβοχαϊκός προηγείται στις νίκες με 9-5 του Παναθηναϊκού.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα