Κανονικά το πρωτάθλημα, τη Δευτέρα το ντέρμπι «αιωνίων»

Φώτης Καρακούσης
Κανονικά το πρωτάθλημα, τη Δευτέρα το ντέρμπι «αιωνίων»

bet365

Η πρόταση του Παναθηναϊκού για έκτακτο ΔΣ και νέα κλήρωση δεν πέρασε και η Volley League θα αρχίσει κανονικά το ερχόμενο Σαββατοκύριακο

Μία θα είναι τελικά η εβδομάδα καθυστέρηση έναρξης του νέου πρωταθλήματος, καθώς οι ομάδες αποφάσισαν να πουν όχι στην πρόταση του Παναθηναϊκού. Οι... πράσινοι ζήτησαν να γίνει νέο ΔΣ όπου οι ομάδες θα συζητούσαν μεταξύ άλλων και την διεξαγωγή νέας κλήρωσης, καθώς από την στιγμή που ο Ηρακλής Χαλκίδας αποχωρεί, θα υπάρχουν κάθε βδομάδα δύο ομάδες που θα έχουν ρεπό!

Ωστόσο με 8-3 καταψηφίστηκε η πρόταση αυτή. Συγκεκριμένα Παναθηναϊκός, Φοίνικας Σύρου και Ηρακλής Χαλκίδας θέλησαν νέα κλήρωση και αναβολής μιας ακόμα εβδομάδας, ενώ οι Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ηρακλής, Κομοτηνή, Κηφισιά, Εθνικός Αλεξανδρούπολης και Παμβοχαϊκός ψήφισαν το να αρχίσει άμεσα το πρωτάθλημα.

Ένα πρωτάθλημα που ξεκινάει ουσιαστικά χωρίς βασικό χορηγό και με δύο ομάδες κάθε βδομάδα να κάθονται καθώς θα έχουν ρεπό, ωστόσο οι ομάδες δεν ήθελαν με τίποτα νέα καθυστέρηση και έτσι αποφάσισαν να μην υπάρχει νέα κλήρωση.

Έτσι όπως άλλωστε είχε γίνει ήδη γνωστό η Volley League θα αρχίσει με τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής και συγκεκριμένα τα ματς: Παμβοχαϊκός – Φοίνικας, Ηρακλής – Κηφισιά, Κομοτηνή – ΠΑΟΚ και την Δευτέρα προκειμένου να υπάρξει τηλεοπτική μετάδοση θα διεξαχθεί το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό. Ρεπό θα έχουν οι Εθνικός Αλεξανδρούπολης και ΑΕΚ.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα