«Βράζουν» με την ΕΟΠΕ στον Παναθηναϊκό

Gazzetta team
«Βράζουν» με την ΕΟΠΕ στον Παναθηναϊκό

bet365

Έντονη είναι η δυσφορία στον Παναθηναϊκό για την απόφαση του Μονομελούς Δικαιοδοτικού Οργάνου της ΕΟΠΕ να μην κάνει δεκτή την αίτηση για ανάκληση της τιμωρίας της έδρας.

Δεν μπορούσαν να πιστέψουν στον Παναθηναϊκό την απόφαση του Μονομελούς Δικαιοδοτικού Οργάνου της ΕΟΠΕ, αναφορικά με την αίτηση ανάκλησης της ποινής της μίας αγωνιστικής. Οι... πράσινοι είχαν τιμωρηθεί μαζί με τον Ολυμπιακό με μία αγωνιστική για επεισόδια που έγιναν ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων, πάνω από δύο χιλιόμετρα μακριά από το γήπεδο όπου ο Εθνικός υποδεχόταν τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο.

Οι Πειραιώτες ως όφειλαν έκαναν έφεση στο ΑΣΕΑΔ και δικαιώθηκαν, ωστόσο επειδή στο «τριφύλλι» υπήρχαν οι εκλογές του Ερασιτέχνη, εξέπνευσε η προθεσμία και δεν κατατέθηκε έφεση. Από την στιγμή που οι «ερυθρόλευκοι» όμως δικαιώθηκαν, στον Παναθηναϊκό έκαναν αίτηση ανάκληση της ποινής, στεκόμενοι στο ότι δεν υπήρχε διοίκηση εκείνη την περίοδο, αλλά και στο λεγόμενο πνεύμα του νόμου. Πως ναι μεν δεν κατατέθηκε έφεση, αλλά από την στιγμή που τα επεισόδια γίνονται ανάμεσα σε οπαδούς δύο ομάδων και μάλιστα κάποια χιλιόμετρα μακριά από το γήπεδο, δεν γίνεται να τιμωρείται η μία και να αθωώνεται η άλλη.

Συγκεκριμένα στο «τριφύλλι» τόνιζαν πως: «απορούν για την… παγκόσμιας πρωτοτυπίας απόφαση να τιμωρείται μία ομάδα, απλά επειδή έπαιζε αγώνα κάποια χιλιόμετρα μακριά, από συμπλοκές μεταξύ αγνώστων!

Τη στιγμή μάλιστα που ο Ολυμπιακός κατάφερε να αθωωθεί με ακριβώς τα ίδια δεδομένα!

Είναι σίγουρο ότι τέτοιες αποφάσεις δεν βοηθούν το βόλεϊ και οι «πράσινοι»… βράζουν με τον κ. Καραμπέτσο που θα έπρεπε να κρατά ίσες αποστάσεις τουλάχιστον στα ζητήματα δικαιοσύνης και ισονομίας».

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα