Πρώτη με στόχο την τετράδα για τον Παναθηναϊκό (pics)

Πρώτη με στόχο την τετράδα για τον Παναθηναϊκό (pics)

Φώτης Καρακούσης
Πρώτη με στόχο την τετράδα για τον Παναθηναϊκό (pics)

bet365

Την πρώτη του προπόνηση για την φετινή χρονιά πραγματοποίησε στη Κυψέλη η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού.

Με τους στόχους να φτάνουν στην είσοδο στην τετράδα ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε την Δευτέρα την πρώτη του συγκέντρωση στο κλειστό της Κυψέλης. Από την διοίκηση του Ερασιτέχνη στην επίσημη πρώτη βρέθηκαν ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Στέφανος Αυγουλέας και ο γενικός διευθυντής Σταύρος Ντίνος.

Όσον αφορά τους παίκτες παρόντες ήταν οι: Σωτήρης Πανταλέων, Χρίστος Μπέλλος, Άξελ Γιάκομπσεν, Παναγιώτης Πελεκούδας, Δημήτρης Ζήσης, Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος, Αλέξανδρος Ράπτης, Μάρκος Γαλιώτος, Δημήτρης Παλαιολόγος , Γεώργιος Φύτρος και Γιώργος Πεντίδης.

Εντός των ημερών θα ενσωματωθεί στην ομάδα και ο Μπόγιαν Γιορντάνοφ .

Εκτός του Γιορντάνοφ το επόμενο διάστημα εκτός εξαιρετικού απροόπτου αναμένονται ακόμα δύο ξένοι ακραίοι προκειμένου να ολοκληρωθεί ο μεταγραφικός σχεδιασμός.

Αυγουλέας: «Στόχος μας για φέτος η τετράδα»

Ο Αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού ΑΟ Στέφανος Αυγουλέας στα πρώτα του λόγια τόνισε «Εκ μέρους του προέδρου, Δημήτρη Γιαννακόπουλου σας καλωσορίζω στον Παναθηναϊκό και σας εύχομαι καλή αρχή και καλή δύναμη. Ο Παναθηναϊκός πρέπει σταδιακά να επανέλθει εκεί που ήταν, και εκεί που πρέπει να βρίσκεται. Στόχος μας είναι να κάνουμε ξανά τον Παναθηναϊκό σύλλογο μεγάλο»!

Εν συνεχεία ανέφερε: «Ο Παναθηναϊκός δεν άξιζε αυτά που έζησε τα τελευταία χρόνια. Στόχος μας για φέτος είναι η 4άδα. Ούτως ή άλλως οι κινήσεις που κάνουμε είναι προς αυτήν την κατεύθυνση, φαίνεται και από το τεχνικό τιμ, ενώ επέστρεψε και η ιστορία του συλλόγου στο τμήμα, ο τιμ μάνατζερ, Ρούλης Αγραπιδάκης».

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα