Ενίσχυση με Γκαρά η ΑΕΚ

Φώτης Καρακούσης
Ενίσχυση με Γκαρά η ΑΕΚ

bet365

Η μεταγραφική ενίσχυση της ΑΕΚ συνεχίζεται με την Ένωση να έρχεται σε συμφωνία με τον διεθνή λίμπερο Δημήτρη Γκαρά.

Όπως είχαμε αναφέρει και στο ρεπορτάζ για το ενδιαφέρον (και όχι μόνο) για τον Γιώργο Τζιουμάκα, η ΑΕΚ έχει σκοπό φέτος να ενισχυθεί σημαντικά κοιτάζοντας μέχρι και την τετράδα και όχι απλά την σωτηρία της. Η Ένωση συνεχίζει τις κινήσεις της και σήμερα ήρθε σε συμφωνία με τον διεθνή λίμπερο Δημήτρη Γκαρά. Ο έμπειρος βολεϊμπολίστας κατέκτησε με τον ΠΑΟΚ τρία συνεχόμενα πρωταθλήματα και πέρσι αγωνίστηκε στον Παμβοχαϊκό. Οι Θεσσαλονικείς ήθελαν να τον κάνουν δικό τους και πάλι, ωστόσο οι «κιτρινόμαυροι» κινήθηκαν άμεσα αποκτώντας τον.

Μετά τους Τζιουμάκα, Μότα, Χαραλαμπίδη και Γκαρά που θεωρούνται κλεισμένοι, η ΑΕΚ θα συνεχίσει την προσπάθεια ενίσχυσής της, έχοντας όπως αναφέραμε ως στόχο όχι απλά να συμμετάσχει στην Volley League που επέστρεψε φέτος, αλλά να διεκδικήσει ακόμα και θέση για την τετράδα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα