Ολυμπιακός: Πράξη πρώτη με Κηφισιά!

Ολυμπιακός: Πράξη πρώτη με Κηφισιά!

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Πράξη πρώτη με Κηφισιά!

bet365

Στην «μάχη» των ημιτελικών των πλέι οφ ρίχνεται η ομάδα βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού με φόντο την πρόκριση στους τελικούς και την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Οι Πειραιώτες υποδέχονται την Τετάρτη (25/4, 19:00, Web EΡΤ) τον ΑΟΠ Κηφισιάς στον Ρέντη και έχουν εξασφαλίσει το απόλυτο πλεονέκτημα της έδρας αφού ολοκλήρωσαν αήττητοι την κανονική διάρκεια της σεζόν (24 νίκες συνολικά με τις δυο κόντρα στον Παμβοχαϊκό). Η δεύτερη αναμέτρηση με την ομάδα των βορείων προαστείων θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή (27/4, 17:00) και πάλι στον Ρέντη. Η αποστολή των «ερυθρολεύκων» για τον πρώτο ημιτελικό με την Κηφισιά αποτελείται από τους: Κώστα Χριστοφιδέλη, Γιάννη Ρουμελιωτάκη, Νίκο Ζουπάνη, Μίκο Οϊβάνεν, Κώστα Στιβαχτή, Γιώργο Στεφάνου, Γιώργο Πετρέα, Μάρκους Μπέμε, Άκη Δαρίδη, Ανδρέα Ανδρεάδη, Φαμπιάν Ντρζίζγκα, Παρασκευά Τσέλιο, Τόντορ Αλεξίεφ και Γερούν Ράουβερντικ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα