Ολυμπιακός: Με Ηρακλή Χαλκίδας για το πρωτάθλημα

Ολυμπιακός: Με Ηρακλή Χαλκίδας για το πρωτάθλημα

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Με Ηρακλή Χαλκίδας για το πρωτάθλημα

bet365

Μετά την πρόκριση στο Final-4 του Κυπέλλου η ομάδα βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού υποδέχεται εκ νέου τον Ηρακλή Χαλκίδας, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.
Οι Πειραιώτες υποδέχονται την ομάδα της Χαλκίδας το Σάββατο (24/2) στις 17:30 στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη», με στόχο να πανηγυρίσουν την 18η νίκη τους σε ισάριθμα ματς στο πρωτάθλημα. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον προπονητή του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ. Αναλυτικά η αποστολή των «ερυθρόλευκων» αποτελείται από τους: Κώστα Χριστοφιδέλη, Γιάννη Ρουμελιωτάκη, Νίκο Ζουπάνη, Μίκο Οϊβάνεν, Κώστα Στιβαχτή, Γιώργο Στεφάνου, Γιώργο Πετρέα, Μάρκους Μπέμε, Άκη Δαρίδη, Ανδρέα Ανδρεάδη, Φαμπιάν Ντρζίζγκα, Παρασκευά Τσέλιο, Τόντορ Αλεξίεφ και Γερούν Ράουβερντικ.
Ο λίμπερο του Ολυμπιακού, Άκης Δαρίδης δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Αν ακολουθήσουμε το πλάνο μας όπως κάναμε και την Τετάρτη, δεν θα είναι δύσκολο το παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να πάρουμε η νίκη. Κάθε παιχνίδι το αντιμετωπίζουμε με τον ίδιο τρόπο και το ίδιο θα κάνουμε και το Σάββατο ώστε να συνεχίσουμε αήττητοι την πορεία μας στο πρωτάθλημα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα