Προύσαλης: «Θέλουμε τελικό και τετράδα»

Gazzetta team
Προύσαλης: «Θέλουμε τελικό και τετράδα»

bet365

Για την πρόκριση στο Final - 4 του Κυπέλλου στο βόλεϊ μίλησε ο Κωνσταντίνος Προύσαλης, ο οποίος τόνισε πως στόχος του Ηρακλή είναι ο τελικός του Κυπέλλου και η τετράδα.

Κίμκι-Παναθηναϊκός Με ειδική προσφορά*! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Αναλυτικά όσα είπε στον «Arena GM»:

Για την πρόκριση κόντρα στην ΑΕΚ: «Ήταν μια δύσκολη πρόκριση που την κάναμε εύκολη. Το ότι έχασε η Σύρος μέσα στην ΑΕΚ εμάς μας βοήθησε να μπούμε σοβαροί, αποφασιστικοί και να δείξουμε ποιος το ήθελε περισσότερο. Τα κάναμε όλα αυτά και από τον πρώτο πόντο δείξαμε ότι πήγαμε για να κερδίσουμε και ότι δεν αφήνουμε περιθώρια σε αυτό».

Για το ποιον θέλουν αντίπαλο στο final four: «Είμαστε πολλοί χαρούμενοι που οδηγήσαμε τον Ηρακλή σε final four μετά από πέντε χρόνια. Αυτός ήταν και ο στόχος μας. Όλες οι άλλες ομάδες είναι καλές. Ο Παναθηναϊκός ακόμα και αν δε ξεκίνησε καλά τη σεζόν έκανε κάποιες προσθήκες που αν τις είχε από την αρχή τα δεδομένα θα ήταν διαφορετικά τώρα βαθμολογικά. Προσωπικά σέβομαι και τις τρεις ομάδες αλλά δε τις φοβάμαι και αυτό είναι το μήνυμα που θα περάσω και στα παιδιά».

Για το παιχνίδι με την Κηφισιά: «Το ότι πετύχαμε να πάμε στο final four δεν είναι η πλήρης επίτευξη του στόχου μας. Αυτή είναι ο τελικός. Δεν είναι εύκολο. Έχουμε μπροστά μας δύο μήνες για να φτάσουμε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Τώρα όσο αναφορά το πρωτάθλημα δεν έχουμε μόνο ως στόχο το παιχνίδι του Σαββάτου αλλά να φτάσουμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά γίνεται στο τέλος της περιόδου. Έτσι στα play off να έχουμε πλεονέκτημα έδρας με όποιον αντίπαλο και αν παίξουμε. Είναι κρίσιμο ματς το Σάββατο αλλά δεν είναι τελικός, όπως ας πούμε το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Εκεί έχανες πήγαινες σπίτι σου, εδώ απλώς έχεις περισσότερα οφέλη αν κερδίσεις. Γιατί αν κερδίσουμε κλειδώνει βαθμολογικά η τέταρτη θέση. Έχουμε όμως και άλλα παιχνίδια μπροστά μας και όσους περισσότερους βαθμούς κερδίσουμε τόσο το καλύτερο. Η ομάδα είναι καλά, έχουμε άλλες δύο προπονήσεις μέχρι το Σάββατο, θέλουμε να ολοκληρώσουμε την Παρασκευή την προετοιμασία μας και να μπούμε δυνατά στο παιχνίδι. Την έχουμε κερδίσει φέτος δύο φορές αλλά είναι δύσκολο παιχνίδι, η Κηφισιά στην έδρα της είναι πολύ καλή αλλά θεωρώ ότι είμαστε έτοιμοι να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι».

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα