Ντέρμπι 8άδας στο Αιγίνιο

Gazzetta team
Ντέρμπι 8άδας στο Αιγίνιο

bet365

Ντέρμπι με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον για την 8αδα θα γίνει στο Αιγίνιο όπου η τοπική Νίκη και η Κηφισιά θα παλέψουν για τους βαθμούς της νίκης που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο για την είσοδο στη 8αδα.

Η Νίκη Αιγινίου έχει 21 βαθμούς και μοιράζεται την 7η θέση με τον Εθνικό Πειραιώς και προέρχεται από δύο ήττες με Ολυμπιακό και Ηρακλή αλλά με καλές εμφανίσεις. Ακολουθούν στη βαθμολογία Παμβοχαϊκός, Εθνικός Αλεξανδρούπολης και Παναθηναϊκός και δεν αισθάνεται ασφάλεια για την 8αδα και για αυτό ο αγώνας έχει μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Η ομάδα της Πιερίας που θα στηριχτεί στους φορμαρισμένους ακραίους της Μαυροβουνιώτη, Παπαδόπουλο. Στον Α΄γύρο η Νίκη είχε νικήσει στην Κηφισιά 3-1 σετ και συνεπώς εάν πάρει πάλι τρίποντο θα ισοβαθμήσει με την Κηφισιά και θα έχει το πλεονέκτημα της ισοβαθμίας.

Ο ακραίος της Νίκης Αιγινίου Αργύρης Μαυροβουνιώτης δήλωσε: «Είναι από τα ματς κλειδιά για την είσοδο μας στην 8αδα. Στον Α΄γύρο δείξαμε πως μπορούμε να νικήσουμε την Κηφισιά. Από τον πρώτο αγώνα έχουν αλλάξει ορισμένα παράγματα προς το καλύτερο και στις δύο ομάδες οπότε σίγουρα θα γίνει μεγάλη και αμφίρροπη μάχη αλλά πιστεύω πως εμείς θα είμαστε νικητές. Η ομάδα μου είναι σε καλή κατάσταση και αυτό το δείξαμε και στα δύο ματς που χάσαμε με Ολυμπιακό και Ηρακλή».

Ο ΑΟΠ Κηφισιάς ξεπέρασε γρήγορα τον αποκλεισμό από το κύπελλο νικώντας τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης 3-1 σετ. Είναι στην 6η θέση με 24 βαθμούς και θέλει νίκη για να πατήσει γερά στην 6αδα και να δημιουργήσει διαφορά ασφαλείας. Το ιδανικό για την ομάδα του Κώστα Αρσενιάδη θα είναι να πάρει και τη διαφορά για την περίπτωση ισοβαθμίας. Ο έμπειρος τεχνικός Κώστας Αρσενιάδης έχει τονίσει στους παίκτες του πως η 8αδα πιθανότατα να κριθεί πάνω από τους 30 βαθμούς και για αυτό είναι σημαντικό να πάρει τουλάχιστον τρεις νίκες στα ματς που απομένουν.

Ο ακραίος της Κηφισιάς Γιάννης Παπαδόπουλος είπε: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι σε δύσκολη έδρα. Η Νίκη δεν έχει σοβαρές αδυναμίες και αυτό μας δυσκολεύει. Στον Α΄γύρο είχαμε αιφνιδιαστεί από τη Νίκη αλλά τώρα έχουμε καλύτερη εικόνα για τον αντίπαλο μας. Εμείς είμαστε σε καλή κατάσταση. Επιστροφή σε πλήρη δράση του Νικήτα Εφραιμίδη θα μας δυναμώσει. Θέλουμε να πάρουμε βαθμούς που θα μας βοηθήσουν σε ένα καλύτερο πλασάρισμα στα πλέι οφ αλλά και για να απομακρυνθούμε από τις επικίνδυνες θέσεις.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα