Στο Αιγίνιο για το αήττητο ο Ολυμπιακός

Στο Αιγίνιο για το αήττητο ο Ολυμπιακός

Gazzetta team
Στο Αιγίνιο για το αήττητο ο Ολυμπιακός

bet365

Στο Αιγίνιο η τοπική Νίκη θα υποδεχτεί τον πρωτοπόρο και αήττητο Ολυμπιακό που έρχεται με φόρα από το Μπακού και την πρόκριση τους στα προημιτελικά του Τσάλεντζ Καπ.

H Nίκη με 20 βαθμούς βρίσκεται στην 6η θέση και αναζητά βαθμούς για την παραμονή της στην 8αδα. Πριν μία εβδομάδα ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ 3-0 σε εξ αναβολής αγώνα της 10ης αγωνιστικής. Ντεμπούτο με την ομάδα του Αιγινίου θα κάνει ο πατρινός ακραίος Παναγιώτης Παπαδόπουλος που προέρχεται από τον ΠΑΟΚ. «Κάνω νέα αρχή στο πρωτάθλημα με ομάδα που έχει διαφορετικούς στόχους από τον ΠΑΟΚ αλλά που προσωπικά θα έχω πιο ενεργό ρόλο. Συνάντησα μία ζεστή και δεμένη ομάδα με άριστο κλίμα και ποιοτικούς αθλητές. Χαίρομαι που είμαι εδώ και θα παλέψω κι εγώ με τη Νίκη για το στόχο της παραμονής. Το ντεμπούτο μου τυγχάνει με τον Ολυμπιακό που είναι πρωτοπόρος και αήττητος αλλά αυτό δεν θα μας εμποδίσει να κάνουμε την προσπάθεια μας για κάποιο θετικό αποτέλεσμα».

Ο Ολυμπιακός θέλει να πάρει το 15ο τρίποντο και να κάνει ένα ακόμα βήμα για την τυπική εξασφάλιση της πρώτης θέση στην κανονική περίοδο. Η «ερυθρόλευκη» αποστολή, αναχώρησε τα ξημερώματα της Παρασκευής από το Μπακού και μετά από ένα ταξίδι διάρκειας 11 ωρών, με ανταπόκριση στην Κωνσταντινούπολη, έφτασε στη Θεσσαλονίκη και από εκεί οδικώς στην Κατερίνη ενόψει της αναμέτρησης με τη Νίκη Αιγινίου. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον τεχνικό του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ ο οποίος υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητών του.

Σε 5 αγώνες ο Ολυμπιακός είναι αήττητος και η Νίκη έχει στο ενεργητικό της δύο σετ στις 9 Φεβρουαρίου 2013.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα