Κοιτάζει Σμαραγδή ο ΠΑΟΚ

Κοιτάζει Σμαραγδή ο ΠΑΟΚ

Φώτης Καρακούσης
Κοιτάζει Σμαραγδή ο ΠΑΟΚ

bet365

Ο κύβος ερρίφθη όσον αφορά τον μεταγραφικό σχεδιασμό του ΠΑΟΚ με τους Θεσσαλονικείς να κρατάνε τον Γκιόν και να κοιτάζουν για Έλληνα κεντρικό. Ο Νίκος Σμαραγδής το πρώτο φαβορί, ενώ κοιτάζουν και Κάσσανδρο Στίγγα.

Τον όντως όχι και τόσο καλό μεταγραφικό σχεδιασμό του καλοκαιριού προσπαθούν να διορθώσουν στον ΠΑΟΚ, προκειμένου να παλέψουν κόντρα στον Ολυμπιακό για το τέταρτο συνεχόμενο πρωτάθλημα. Οι Θεσσαλονικείς μετά την απόκτηση του Ουσίκοφ, αποφάσισαν να κρατήσουν τον Γκιόν που το τελευταίο διάστημα έχει ανεβάσει σε μεγάλο βαθμό την απόδοσή του και να κοιτάξουν για Έλληνα κεντρικό.

Πρώτο όνομα στην λίστα τους είναι ο Νίκος Σμαραγδής, ο οποίος μπορεί να έχει φτάσει τα 35 χρόνια, αλλά συνεχίζει να βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο. Ο Σμαραγδής κατέκτησε με τον «δικέφαλο» δύο συνεχόμενα πρωταθλήματα και με την πιθανή απόκτησή του, εκτός από ύψος επιστρέφει στην ομάδα ένας άνθρωπος που ξέρει όσο λίγοι να φτάνουν στους τίτλους.

Ο γεννημένος στις 2 Φεβρουαρίου του 1982 κεντρικός δεν είναι ο μόνος υποψήφιος, καθώς στον ΠΑΟΚ κοιτάζουν και την περίπτωση του Κάσσανδρου Στίγγα. Το σίγουρο, αν βέβαια δεν αλλάξει κάτι την τελευταία στιγμή, είναι πως οι πρωταθλητές θέλουν να κρατήσουν τον Γκιόν και μαζί με τους Σαφράνοβιτς και Κουμεντάκη να φτιάξουν μια εξαιρετικά ισχυρή τριάδα ακραίων και επειδή το πρόβλημα στο κέντρο υπάρχει και φάνηκε ειδικά κόντρα στην Φριντρισχάφεν, θα κινηθούν για Έλληνα κεντρικό. Απλά μένει να δούμε ποιος από τους δύο θα αποκτηθεί.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα