Ο Ουσίκοφ θα είναι ο αντί Γκόμεζ (vid)

Ο Ουσίκοφ θα είναι ο αντί Γκόμεζ (vid)

Φώτης Καρακούσης
Ο Ουσίκοφ θα είναι ο αντί Γκόμεζ (vid)

bet365

Κοντά στην συμφωνία με τον Νικολάι Ουσίκοφ βρίσκεται ο ΠΑΟΚ με τους πρωταθλητές να έχουν αποφασίσει την αντικατάσταση του Ερνάντο Γκόμεζ.

Οι εξελίξεις στο θέμα του διαγώνιου του ΠΑΟΚ τρέχουν και όπως όλα δείχνουν σύντομα θα ανακοινωθεί ο αντικαταστάτης του Ερνάντο Γκόμεζ. Οι πρωταθλητές ως όφειλαν έδωσαν πίστωση χρόνου στο... τέρας από την Βενεζουέλα, ωστόσο φαίνεται πως πλέον δεν μπορεί να ξεπεράσει τα προβλήματα που τον ταλαιπωρούν και έτσι η απόφαση για αντικατάσταση είναι δεδομένη.

Από την στιγμή που ο Γκόμεζ έδειχνε πως κυρίως ψυχολογικά δεν μπορεί να είναι ο ίδιος παίκτης που όλοι γνωρίζαμε, οι Θεσσαλονικείς έψαξαν να βρουν την καλύτερη δυνατή λύση και αυτή όπως όλα δείχνουν είναι ο Νικολάι Ουσίκοφ. Ο 31χρονος και ύψους 2.04 διαγώνιος αποχώρισε μετά από τρία χρόνια από την Αργεντινή και την UCPN και όλα δείχνουν πως ο νέος του σταθμός θα είναι ο ΠΑΟΚ.

Πρόκειται για έναν έμπειρο διαγώνιο ο οποίος έχει αγωνιστεί σε Ιταλία και συγκεκριμένα σε Πάντοβα και Μολφέτα, ενώ έχει κατακτήσει τίτλους με τη φανέλα της Τρεντίνο πριν αναχωρήσει για Αργεντινή όπου αναδείχθηκε και πολυτιμότερος παίκτης της χρονιάς. Με τον χρόνο να πιέζει οι εξελίξεις αναμένονται άμεσα, με τον Ουσίκοφ όπως αναφέραμε να είναι ο εκλεκτός για την θέση του διαγώνιου στον δικέφαλο».

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα