Φιλοξενεί την Κηφισιά ο Ολυμπιακός

Φιλοξενεί την Κηφισιά ο Ολυμπιακός

Gazzetta team
Φιλοξενεί την Κηφισιά ο Ολυμπιακός

bet365

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Τρίτη (12/12) στις 18:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ.Μερκούρη» την Κηφισιά στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Volleyleague.

0% Γκανιότα* & Αποκλειστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Οι Πειραιώτες θέλουν να συνεχίσουν τη νικηφόρα πορεία τους μια εβδομάδα πριν τον επαναληπτικό με την Τουρ στη Γαλλία (19/12) για το Challenge Cup και κοντράρονται με την Κηφισιά στο «Μ.Μερκούρη».

Την αποστολή του Ολυμπιακού, αποτελούν οι: Κώστας Χριστοφιδέλης, Γιάννης Ρουμελιωτάκης, Νίκος Ζουπάνης, Μίκο Οϊβάνεν, Κώστας Στιβαχτής, Γιώργος Στεφάνου, Γιώργος Πετρέας, Μάρκους Μπέμε, Άκης Δαρίδης, Ανδρέας Ανδρεάδης, Φαμπιάν Ντρζίζγκα, Παρασκευάς Τσέλιος, Τόντορ Αλεξίεφ, Γερούν Ράουβερντικ.

Ο Μάρκους Μπέμε δήλωσε στο osfp.gr: «Η ομάδα βρίσκεται σε καλή κατάσταση και το αποδεικνύει με τα θετικά αποτελέσματα και τις εμφανίσεις της. Μας περιμένει μέσα σε μια εβδομάδα ένα δύσκολο πρόγραμμα με συνεχή παιχνίδια και ταξίδια αλλά έχουμε την ποιότητα ως ομάδα για να ανταποκριθούμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα