Κάσμαρτσικ: «Ηρθα σε δύσκολη εβδομάδα αλλά θα γίνουμε καλύτερη ομάδα»

Gazzetta team
Κάσμαρτσικ: «Ηρθα σε δύσκολη εβδομάδα αλλά θα γίνουμε καλύτερη ομάδα»

bet365

Ο Πολωνός προπονητής του Φοίνικα Σύρου Οσκαρ Κάσμαρτσικ έκανε ντεμπούτο στον αγώνα με τον Εθνικό Πειραιώς στην Καλλιθέα και μάλιστα για τυπικούς λόγους και μέχρι να του εκδοθεί η προπονητική του άδεια κάθισε στον πάγκο ως στατιστικολόγος
Ο Κάσμαρτσικ είχε λίγες ώρες για να γνωρίσει και να μιλήσει τους παίκτες του τους οποίους για πρώτη φορά είδε μέσα στον αγώνα. Ο Φοίνικας σήμερα θα κάνει βάρη στο «Μελίνα Μερκούρη» στο Ρέντη και αύριο θα αναχωρήσει για το Μπέργκεν της Νορβηγίας όπου θα δώσει τον πρώτο αγώνα με την ομώνυμη ομάδα για τη φάση των «32» του Τσάλεντζ Καπ. Μετά το τέλος του αγώνα ο Κάσμαρτσικ μίλησε για την πρώτη του εμπειρία και στη συνέχεια είχε για αρκετή ώρα ιδιαίτερη συνομιλία με τον Μπόγιαν Γιορντάνοφ στη μέση του αγωνιστικού χώρου στο γυμναστήριο του Εσπέρου Καλλιθέας.
«Νικήσαμε 3-0 και είμαι χαρούμενος. Ό,τι ζήτησα από τους παίκτες μου, το έκαναν στο γήπεδο. Αν κοιτάξεις το σκορ φαίνεται ότι το ματς ήταν εύκολο, αλλά υπήρχαν δύσκολες στιγμές για μας, ιδιαίτερα στο τρίτο σετ, όπου χάσαμε κάποιες μπάλες, αλλά το κλειδί ήταν ότι συνεχίσαμε να παίζουμε δυνατά. Δεν πιστεύω ότι αυτό το ματς είναι κάτι εξαιρετικό για μένα, πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Βασικά δεν έχουμε δουλέψει μαζί γιατί έφτασα στην Ελλάδα χθες το βράδυ. ΄Έρχεται ένα μεγάλο ταξίδι στην Ευρώπη και το δύσκολο ματς με τον ΠΑΟΚ, αλλά πιστεύω σε αυτά τα παιδιά. Για μένα όλα είναι καινούρια και θέλω να ευχαριστήσω του ανθρώπους της ομάδας γιατί με βοήθησαν πολύ. Αυριο γυρίζουμε στο νησί, έχουμε το ταξίδι και μια δύσκολη εβδομάδα. Δεν μπορούμε να προπονηθούμε πολύ, ούτε να μιλήσουμε. Ωστόσο ελπίζω ότι κατά τη διάρκεια της σεζόν να έχουμε χρόνο στο γήπεδο για να γίνουμε καλύτερη ομάδα», δήλωσε ο Όσκαρ Κάσμαρτσικ.
Την αποστολή στην Νορβηγία δεν θα ακολουθήσει ο Αλβι Σούρδι επειδή υπάρχει εκκρεμότητα με τη CEV διότι μετά και την δήλωση από την αλβανική ομοσπονδία εμφανίζεται να έχει δύο αθλητικές υπηκοότητες.
 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα