Μπέμε: «Αφιερωμένο στους γονείς μου και την ομάδα»

Μπέμε: «Αφιερωμένο στους γονείς μου και την ομάδα»

Μπέμε: «Αφιερωμένο στους γονείς μου και την ομάδα»

Ο Μάρκους Μπέμε πληροφορήθηκε την ανάδειξη του ως πολυτιμότερος αθλητής της 4ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Volley League μόλις η αποστολή του Ολυμπιακού επέστρεψε θριαμβεύτρια από την Τουρκία.

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Γουέστ Χαμ – Λέστερ με 0% Γκανιότα* στη Novibet. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια. (21+)!

Η νίκη επί της Ινεγκόλ στον πρώτο αγώνα του προκριματικού γύρου του Τσάλεντζ Καπ σε συνδυασμό με την προσωπική του διάκριση γέμισαν ικανοποίηση τον υψηλόσωμο διεθνή Γερμανό κεντρικό και αποκάλυψε πως είναι η πρώτη φορά στην καριέρα του που λαμβάνει μία τέτοια ατομική διάκριση:

«Είναι η πρώτη φορά που λαμβάνω αυτό το βραβείο και νιώθω ιδιαίτερη χαρά για το γεγονός αυτό. Eίναι ωραίο να επιβραβεύεται η προσπάθειά σου όμως και μια ατομική διάκριση είναι κομμάτι της δουλειάς που κάνει η ομάδα. Παίζω για να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό και να βοηθάω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της. Ευχαριστώ για τη βράβευση και αφιερώνω τον τίτλο του ΜVP στους γονείς μου, τους φίλους μου και στην ομάδα».

Best of internet