Ντέρμπι στο Μετς

Gazzetta team
Ντέρμπι στο Μετς

bet365

Το πρώτο σημαντικό παιχνίδι της φετινής χρονιάς διεξάγεται στο Μετς με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον Ηρακλή (Σάββατο 17:00 ΕΡΤ2).

Το πρώτο τηλεοπτικό ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής θα γίνει στο Μετς όπου ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενήσει τον Ηρακλή Πετοσφαίριση (3η αγωνιστική, 11/11, 17.00, ΕΡΤ-2, Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Φραγκάκης).

Ο Παναθηναϊκός σε δύο αγώνες έχει ισάριθμες ήττες και συγκομιδή ενός βαθμού καθώς το περασμένο Σάββατο γνώρισε την ήττα στο Αιγίνιο με 3-2 σετ. Δίνει τον δεύτερο εντός έδρας αγώνας και θέλει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα. Η εβδομάδα κύλησε ομαλά χωρίς απουσίες ή τραυματισμούς.

Ο διαγώνιος του Παναθηναϊκού Χρίστος Μπέλος είπε: «Κάθε μέρα για μας είναι ένας τελικός. Προσπαθούμε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες που παρουσιάζονται. Ο Ηρακλής έχει καλή ομάδα, με σταθερό κορμό από καλούς παίκτες. Η εβδομάδα πήγε σχετικά καλά για την ομάδα μου και είμαστε αισιόδοξοι για μία καλή εμφάνιση και την πρώτη μας νίκη στο πρωτάθλημα».

Ο Ηρακλής με ανεβασμένο το ηθικό από το 3-2 επί του Φοίνικα Σύρου είναι σε καλή κατάσταση και η αποστολή ταξιδεύει στην Αθήνα χωρίς προβλήματα.

Ο ακραίος του Ηρακλή Δημήτρης Εφραιμίδης είπε: «Δεν πρέπει να υποτιμήσουμε τον Παναθηναϊκό. Θέλουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Ο αγώνας είναι και τηλεοπτικός και θέλουμε να δείξουμε καλή εικόνα. Είναι επίσης θετικό που αντιμετωπίζουμε τον Παναθηναϊκό νωρίς. Πιστεύω πως όσο περνούν οι αγωνιστικές θα ανεβαίνει όλο και περισσότερο. Εχει έναν καλό βραζιλιάνο ακραίο και τον ταλαντούχο Ανδρεόπουλο που όπως φαίνεται θα παίξει πολύ καλό βόλεϊ».

Από το 2015 ο Παναθηναϊκός προηγείται του Ηρακλή με 3-1 νίκες.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα