Μόνο οι ΠΑΟΚ, Εθνικός δεν πήραν άδεια από ΕΕΑ

Μόνο οι ΠΑΟΚ, Εθνικός δεν πήραν άδεια από ΕΕΑ

Φώτης Καρακούσης
Μόνο οι ΠΑΟΚ, Εθνικός δεν πήραν άδεια από ΕΕΑ

bet365

Αγωνία κυρίως για Εθνικό Αλεξανδρούπολης καθώς στον ΠΑΟΚ θεωρούν πως το θέμα είναι διαδικαστικό, με τις δύο ομάδες να είναι οι μοναδικές που δεν πήραν άδεια από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Μπορεί το Σάββατο να έχουμε το πρώτο σερβίς στο φετινό πρωτάθλημα, ωστόσο η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ήρθε να προσθέσει ακόμα μεγαλύτερη αγωνία. Ο λόγος δεν είναι άλλος από τις άδειες που χορήγησε. Άδειες που πήραν όλες οι ομάδες, μέσα σε αυτές ο Παναθηναϊκός και η Παναχαϊκή, παρότι οι Πατρινοί σύμφωνα με όσα έγραψε ο Νίκος Ρουμελιώτης δεν θα κατέβαιναν, εκτός των ΠΑΟΚ και Εθνικού Αλεξανδρούπολης.

Στον «δικέφαλο του βορρά» θεωρούν πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και πως τις επόμενες ώρες θα λυθεί το θέμα με την ενημερότητα, οπότε μένει να δούμε αν αρχικά έχουν δίκιο και εν συνεχεία αν είναι εύκολο να λυθεί και αυτό της ομάδας της Αλεξανδρούπολης. Από την ΕΕΑ πάντως ζητήθηκε να υπάρξει αναβολή του πρωταθλήματος, με την ΕΣΑΠ δια στόματος του νομικού εκπροσώπου Χρήστου Ηλιάδη ήταν κάθετα αντίθετη. Έτσι δόθηκε κατ' εξαίρεση παράταση στις δύο ομάδες ως την Παρασκευή για να τακτοποιήσουν τις εκκρεμότητες με την φορολογική ενημερότητα.

Μένει να δούμε αν τελικά όντως το πρόβλημα δεν είναι τόσο μεγάλο, καθώς σε αντίθετη περίπτωση θα έχει ενδιαφέρον το τι θα κάνει η ΕΣΑΠ στο θέμα της αναβολής ή όχι του πρωταθλήματος. Και όλα αυτά, δύο μέρες πριν το προγραμματισμένο πρώτο σερβίς!

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα