Εκτός ο 8άδας ο ΠΑΟΚ στο κύπελλο γυναικών

Εκτός ο 8άδας ο ΠΑΟΚ στο κύπελλο γυναικών

Gazzetta team
Εκτός ο 8άδας ο ΠΑΟΚ στο κύπελλο γυναικών

bet365

Η Θέτιδα Βούλας, αν και δυσκολεύτηκε με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, νίκησε με 3-0 σετ και προκρίθηκε στην οκτάδα του Κυπέλλου Γυναικών. Η Αθηναϊκή ομάδα θα υποδεχθεί τον ΑΟ Θήρας στα προημιτελικά με φόντο το final-4 του θεσμού.

Τα νέα παιχνίδια της Novomatic, με εντυπωσιακά γραφικά και δυνατό ήχο, μόλις έφτασαν στην Sportingbet.gr! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Αν και τους χωρίζει μία κατηγορία, ο δικέφαλος έβαλε δύσκολα στην ομάδα της Δήμητρας Λυκογιάννη, που δεν υπολόγιζε στην Κωνσταντίνα Δρακουλίδου. Κρίσιμο για την εξέλιξη του αγώνα αποδείχθηκε το δεύτερο σετ. Εκεί, η ομάδα του Τάκη Φλώρου προηγήθηκε με 24-21 αλλά με την εμπειρία της, η Θέτιδα ισοφάρισε και κατέκτησε το σετ με 26-28.

Τα σετ: 0-3 (22-25, 26-28, 21-25)

ΠΑΟΚ (Φλώρος): Σωτηρίου, Κυριακίδου, Νικολαΐδου, Κυπαρίσση, Τσιόγκα, Γεροβασιλείου / Ξανθοπούλου (λ), Κοτέογλου, Βέντζιου, Κολτσιάκη, Μπαλογιάννη.

ΘΕΤΙΔΑ (Λυκογιάννη): Τσιώνη, Χρήστου, Γεωργιάδη, Γιοβάνη, Αργυροπούλου, Σιρίνινα / Ξηνταρά (λ).

Τάκης Φλώρος (ΠΑΟΚ): «Η Θέτιδα είναι μία καλή και οργανωμένη ομάδα και το έδειξε απέναντί μας. Θα ήταν υπέρβαση αν μπαίναμε στην οκτάδα. Κάναμε την προσπάθειά μας αλλά στόχος μας είναι το πρωτάθλημα και η άνοδος. Το δεύτερο σετ ήταν κρίσιμο για την συνέχεια του αγώνα, θέλαμε λίγο την τύχη με το μέρος μας».

Δήμητρα Λυκογιάννη (Θέτιδα Βούλας): «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί για πρώτη φορά φέτος δεν είχαμε την βασική μας πασαδόρο την Δρακουλίδου. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλή ομάδα και μας δυσκόλεψε. Κρατάμε την πρόκριση και συνεχίζουμε».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα