Αρμενάκης: «Θα τα δώσουμε όλα και στον τελικό»

Gazzetta team
Αρμενάκης: «Θα τα δώσουμε όλα και στον τελικό»

bet365

Ο Τόλης Αρμενάκης, τόνισε πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα τα δώσουν όλα και στον τελικό κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Συγχαρητήρια αρχικά στον Παναθηναϊκό γιατί ήταν πολύ καλός. Στο δεύτερο σετ πιστεύω ότι μας ισοπέδωσε, ενώ το πρώτο του το δώσαμε. Πρώτο, τρίτο, τέταρτο κρίθηκε σε παράταση πολλών πόντων και ήταν σαν να παίξαμε τρία παιχνίδια. Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα μου και ειδικά στον Μούχλια που πήρε φανέλα βασικού μετά από κάποιο σημείο και αντεπεξήλθε πολύ καλά. Θα ξεκουραστούμε, αύριο είναι μία καινούργια ημέρα και θα τα δώσουμε όλα στον τελικό. Αυτή τη στιγμή δεν τον σκέφτομαι τον τελικό αλλά να βάλω πάγο στον αγκώνα μου. Πάντα θες να κερδίζεις όμως σε έναν τελικό. Ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί, έπαιξε πολύ καλά σήμερα και απέκλεισε δίκαια τον Ολυμπιακό. Μακάρι να μην κριθεί στις δυνάμεις, γιατί μπορεί να παίξαμε και οι δύο πέντε σετ αλλά ο ΠΑΟΚ τελείωσε ώρες πριν από εμάς».

Τα νέα παιχνίδια της Novomatic, με εντυπωσιακά γραφικά και δυνατό ήχο, μόλις έφτασαν στην Sportingbet.gr! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Εφραιμίδης, τόνισε:

«Είναι πολύ σημαντικό που ο Ηρακλής επιστρέφει σε τελικό. Θέλω να σταθώ στον τρόπο η πρόκριση από το 0-2. Ο Παναθηναϊκός έδειξε ότι δεν αξίζει να είναι στα πλέι άουτ. Ο τρόπος που ήρθε η πρόκριση ήταν πολύ σημαντικός και μας δίνει αυτοπεποίθηση για την συνέχεια που θα είναι ακόμα πιο δύσκολη. Δείξαμε το πνεύμα της ομάδας και δεν τα παρατήσαμε, ειδικά από την στιγμή που ο Παναθηναϊκός είχε πολλές ευκαιρίες να τελειώσει το ματς. Θέλουμε να συνεχίσουμε αναλόγως και τον τελικό. Η διοργάνωση είναι γιορτή και θέλουμε όλοι να χαρούμε το βόλεϊ. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλή ομάδα και είναι πολύ σημαντικό που δύο ομάδες από την Θεσσαλονίκη είναι στον τελικό. θα δώσουμε έναν άξιο αγώνα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα