Τσαλόπουλος: «Προσπαθούν να μειώσουν την δυναμική του ΠΑΟΚ»

Τσαλόπουλος: «Προσπαθούν να μειώσουν την δυναμική του ΠΑΟΚ»

Gazzetta team
Τσαλόπουλος: «Προσπαθούν να μειώσουν την δυναμική του ΠΑΟΚ»

bet365

Οργισμένος ο πρόεδρος του ΤΑΑ ΠΑΟΚ Αντώνης Τσαλόπουλος επιτέθηκε στην ΕΟΠΕ με αφορμή την μη χορήγηση εισιτηρίων στους φίλους των «ασπρόμαυρων» στο final-4 της Ρόδου.

Ο πρόεδρος του ΤΑΑ ΠΑΟΚ μιλώντας σε σημερινή συνέντευξη Τύπου για το θέμα των εισιτηρίων του Final-4 της Ρόδου, επιτάθηκε στην Ομοσπονδία τονίζοντας μεταξύ άλλων πως προσπαθεί να μειώσει την δυναμική του «δικεφάλου του βορρά».

Αναλυτικά ο Αντώνης Τσαλόπουλος ανέφερε τα εξής: «Προσπαθούν να πάρουν αποφάσεις ώστε να μειώσουν τη δυναμική που απέκτησε ο ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια.

Παίρνουν απόφαση στη Λίγκα στην αρχή της σεζόν με σύμφωνη γνώμη της ΕΟΠΕ και του υφυπουργείου αθλητισμού να είναι πέντε ξένοι, τον Σεπτέμβριο και η μόνη ομάδα που το χρησιμοποίησε αυτό ήταν αποκλειστικά μία. Καμία άλλη δεν έκανε χρήση αυτού του δικαιώματος. Αν πάρουμε το πρωτάθλημα φέτος μήπως πάμε στους επτά ξένους;

Διοργανώνουν το F4 στο Νότο με άλλοθι ότι πέρσι έγινε στη Θεσσαλονίκη. Αλλά δεν υπάρχουν εισιτήρια. Θα διατεθούν προσκλήσεις με ονομαστικές καταστάσεις και φυσική παρουσία στη Ρόδο.

Αναρωτιέται κανείς όταν ο ΠΑΟΚ έχει χιλιάδες διαρκείας και μάλιστα VIP, πώς θα τους ικανοποιήσει όλους αυτούς. Το σκέφτηκε αυτό η ΕΟΠΕ;

Ο ΠΑΟΚ έχει τη δυναμική και τον κόσμο για να γεμίσει γήπεδα χιλιάδων θέσεων. Στη Ρόδο το γήπεδο είναι 1200 θέσεων και αποκλείουν τους φίλους του ΠΑΟΚ. Μας δημιουργεί αμηχανία και προβληματισμό όλο αυτό που γίνεται.

Αντί να ασχολούμαστε με το πώς θα εμφανιστεί η ομάδα σε αθλητικό επίπεδο, ψάχνουμε να βρούμε τρόπο πώς θα αποφύγουμε τα εμπόδια.

Υπάρχουν πολλά πράγματα που σκεφτόμαστε. Δε θέλουμε να απαξιώσουμε το θεσμό. Θέλουμε να παίξουμε με ίσους όρους. Δε δεχόμαστε τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο. Γιατί να μην έχει η κάθε ομάδα τους δικούς της φιλάθλους; Γιατί να μη γίνει ένα F4 με την παρουσία φιλάθλων με ανταγωνισμό και ο καλύτερος να κερδίσει; Τι έγινε πέρσι με τους φίλους του ΟΣΦΠ που ήταν στο Παλέ; Έγινε τίποτα; Ήρθαν μάλιστα με την προστασία της Αστυνομίας. Δεν μπορεί η Αστυνομία να περιφρουρήσει τη διοργάνωση;

Η νοοτροπία της ΕΟΠΕ είναι αποφασίζουμε και διατάζουμε. Τίθενται οι προτάσεις, τις αγνοεί και πράττει μόνη της. Μας δίνουν μόνο 15 προσκλήσεις. Μας κοροϊδεύουν».

Παϊσιάδης: «Αν ήθελαν να δώσουν το γήπεδο μόνο σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακός ας το έκαναν»

Από την πλευρά του ο αντιπρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ κ. Παϊσιάδης δήλωσε: «Οι συνεχείς παλινωδίες της ΕΟΠΕ για τον τρόπο και το χρόνο διεξαγωγής του F4 είναι τραγελαφικές. Εξυπηρετήθηκε ο ΟΣΦΠ με τους ευρωπαϊκούς του αγώνες και άλλαξε η ημερομηνία, χωρίς όμως να συμπίπτει με αυτούς. Επιλέχτηκε ως μέρος η Ρόδος κάτι που ευνοεί το οπαδικό στοιχείο του Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού που υπάρχει εκεί, ενώ είναι παράδοξο ότι οι προσκλήσεις θα δοθούν ονομαστικά και μόνο από το νησί, ενώ συμμετέχουν στο F4 δύο ομάδες από τη Θεσσαλονίκη.

Θέλαμε να κάνουμε ένα βήμα προόδου. Γιατί να μην διανεμηθούν από εδώ οι προσκλήσεις; Υπάρχει άτυπη συμφωνία να γίνει του χρόνου του F4 στη Βόρεια Ελλάδα. Μη το φέρει ως δεδομένο του χρόνου η ΕΟΠΕ και διανεμηθούν οι προσκλήσεις από τα γραφεία της εδώ στη Θεσσαλονίκη. Αν ήθελαν να δώσουν το γήπεδο μόνο στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό ας το έκαναν».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα