Προς Χαλκίδα το Final-4 των ανδρών

Φώτης Καρακούσης
Προς Χαλκίδα το Final-4 των ανδρών

bet365

Η Χαλκίδα θα είναι όπως όλα δείχνουν η πόλη που θα διοργανώσει το Final-4 του Κυπέλλου ανδρών που θα διεξαχθεί 20-22 Απριλίου με την συμμετοχή των Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκού και Ηρακλή.

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Το μέρος που θα διεξαχθεί το Final-4 του Κυπέλλου ανδρών θα μάθουμε σήμερα από την ΕΟΠΕ, με τις πληροφορίες από την Ομοσπονδία να κάνουν λόγο πως η πόλη αυτή θα είναι η Χαλκίδα. Αρχικά την διοργάνωση την είχε αναλάβει η Γλυφάδα με τα παιχνίδια να ήταν προγραμματισμένα για τις 17-18 Μαρτίου. Ωστόσο αρχικά άλλαξε η ημερομηνία λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων του Ολυμπιακού, ενώ στην συνέχεια αποφασίστηκε και αλλαγή έδρας υπό τον φόβο πιθανών επεισοδίων.

Στην Ομοσπονδία κοίταξαν την περίπτωση της Ρόδου, ωστόσο όπως όλα δείχνουν την διοργάνωση θα αναλάβει η Χαλκίδα με τον Ηρακλή Χαλκίδας και τους τοπικούς φορείς να καλύπτουν το μεγαλύτερο μέρος των εξόδων.

Θυμίζουμε πως στο Final-4 έχουν προκριθεί οι Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και Ηρακλής και πως η διοργάνωση θα διεξαχθεί 20-22Απριλίου. Αν τελικά ανατεθεί στην Χαλκίδα μένει να δούμε τον τρόπο διαχείρισης των εισιτηρίων, ειδικά μετά τα τελευταία κρούσματα που υπήρχαν στο ποδόσφαιρο.

Αν δηλαδή θα δοθούν εισιτήρια η αν θα γίνει μόνο με μαθητές και αθλητές. Αυτά όμως θα γίνουν γνωστά στην συνέχεια. Το θέμα είναι αν τελικά η Χαλκίδα που όπως όλα δείχνουν θα είναι η διοργανώτρια πόλη η αν υπάρξει κάποια έκπληξη της τελευταίας στιγμής από την ΕΟΠΕ με την περίπτωση της Ρόδου να παραμένει στο προσκήνιο...

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα