Ρίτσι: «Έπρεπε να παίξουμε με μεγαλύτερο ενθουσιασμό»

Ρίτσι: «Έπρεπε να παίξουμε με μεγαλύτερο ενθουσιασμό»

Gazzetta team
Ρίτσι: «Έπρεπε να παίξουμε με μεγαλύτερο ενθουσιασμό»

bet365

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να προκρίθηκε στο final-4 ωστόσο ο Ντανιέλε Ρίτσι δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση και κυρίως την έλλειψη ενθουσιασμού από την ομάδα του.

Ο Ιταλός προπονητής μετά την πρόκριση του ΠΑΟΚ στο final-4 του Κυπέλλου και την επικράτηση επί της Νίκης ανέφερε τα εξής:

Για τον αγώνα κόντρα στη Νίκη: «Δεν με νοιάζει ο τρόπος που κερδίσαμε αλλά η πρόκριση στο Final 4. Σήμερα, μπορούσαμε να παίξουμε πιο επιθετικά. Είχαμε παίκτες στον αγώνα που δεν ήταν στο 100% και κάποια μικρά προβλήματα με τραυματισμούς, όπως του Πελεκούδα και του Τακουρίδη. Αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία. Θεωρώ πως οι παίκτες μου έπρεπε να παίξουν με μεγαλύτερο ενθουσιασμό».

Για το Final-4: «Στο Final 4 θα βρίσκονται τέσσερα μεγάλα ονόματα, αν και θεωρώ πως δεν προκρίθηκαν οι καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Σίγουρα οι τέσσερις αυτές ομάδες θα φέρουν αρκετό κόσμο στο γήπεδο. Ξέρω ότι θα γίνει κλήρωση. Αυτό είναι λάθος κατά τη γνώμη μου. Θα προτιμούσα μια διαφορετική διαδικασία, γιατί όπως εμείς έτσι και ο Ολυμπιακός, εκπροσωπούμε την Ελλάδα στην Ευρώπη και παίζουμε πολλά ματς. Ουσιαστικά οι τέσσερις πρώτες ομάδες θα πρέπει να αρχίζουν να παίζουν στο Κύπελλο πολύ αργότερα, διότι οι ομάδες που αγωνίζονται στην Ευρώπη, έχουν συνεχόμενα και πολλά παιχνίδια. Είναι δύσκολο να παίζεις τρία ματς κάθε εβδομάδα για τρεις μήνες».

Για τον ποιο αντίπαλο θέλει στον ημιτελικό: «Δεν με προβληματίζει ο αντίπαλος στον ημιτελικό. Όταν έρθει η κλήρωση θα δούμε. Αν καταφέρουμε να φτάσουμε στο τελικό θα έχουμε καλές πιθανότητες. Θα παίξουμε δυο παιχνίδια και αν εμείς έχουμε καλή απόδοση, τότε θα είμαστε κοντά στην κατάκτηση του τροπαίου».

Για τον Παπαδόπουλο: «Στον Παναγιώτη (σσ. Παπαδόπουλος) εύχομαι μια καλή πορεία με την ομάδα του και να καταφέρουν να μπουν στα πλέι οφ. Ήταν μεγάλη χαρά που δούλεψα μαζί του. Είναι ένας πραγματικός επαγγελματίας που κάθε μέρα, σε κάθε προπόνηση, δίνει το 100% . Στεναχωριέμαι για το γεγονός ότι δεν μπόρεσε να μείνει μαζί μας. Είναι καλύτερο για αυτόν, που θα έχει πιο ενεργό ρόλο σε μια καλή ομάδα. Του δίνω συγχαρητήρια και του εύχομαι ότι καλύτερο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα