Κουμεντάκης: «Μέτριο έως καλό παιχνίδι»

Κουμεντάκης: «Μέτριο έως καλό παιχνίδι»

Κουμεντάκης: «Μέτριο έως καλό παιχνίδι»

Στην πρόκριση στο final-4 και μόνο στάθηκε ο ακραίος του ΠΑΟΚ Ραφαήλ Κουμεντάκης τονίζοντας πως απέναντι στη Νίκη Αιγινίου η ομάδα του έκανε ένα μέτριο έως καλό παιχνίδι.

Μετά τους Ολυμπιακό, Ηρακλή και Παναθηναϊκό, ο ΠΑΟΚ έγινε η τέταρτη ομάδα του final-4 του Κυπέλλου με τον Ραφαήλ Κουμεντάκη να αναφέρει μετά τη νίκη επί της Νίκης Αιγινίου: «Κάναμε ένα μέτριο ως καλό παιχνίδι και πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Θέλω να δώσω τα συγχαρητήρια μου στη Νίκη Αιγινίου που μας έβαλε δύσκολα και με τον τρόπο που αγωνίστηκε όπου δεν παράτησε το ματς και ήταν πάντα κοντά στο σκορ. Τους εύχομαι καλή συνέχεια όπως και στο Παναγιώτη (σ.σ. Παπαδόπουλος). Εμείς θα συγκεντρωθούμε για τα δυο δύσκολα ματς που έχουμε και θα προσπαθήσουμε όπως πάντα να τα κερδίσουμε».

Στράντζαλης: «Ανταγωνιστικοί σε όλη τη διάρκεια του αγώνα»

Από την πλευρά του ο προπονητής της Νίκης Αιγινίου Θανάσης Στράντζαλης ανέφερε τα εξής: «Ήμασταν ανταγωνιστικοί σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Βέβαια, ο ΠΑΟΚ είναι ένα σκαλοπάτι πάνω από εμάς, όμως είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια. Η προσοχή μας είναι τώρα στο παιχνίδι με την Παναχαϊκή, που είναι πολύ σημαντικό».

Best of internet