Στην Άγκυρα η Εθνική

Gazzetta team
Στην Άγκυρα η Εθνική

bet365

Στην πρωτεύουσα της Τουρκίας βρίσκεται από το μεσημέρι της Τετάρτης η Εθνική Γυναικών προκειμένου να λάβει χώρα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Μετά από περίπου 10 ώρες στο δρόμο και στον …αέρα το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έφθασε το μεσημέρι της Τετάρτης στον τελικό του προορισμό. Η συννεφιασμένη Άγκυρα θα είναι από σήμερα μέχρι και την ερχόμενη Πέμπτη το «σπίτι» της «γαλανόλευκης» που μετά από 18 χρόνια απουσίας επιστρέφει σε τελική φάση ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Η αποστολή της ομάδας του Ναράνχο ξεκίνησε το ταξίδι της με τελικό προορισμό την πρωτεύουσα της Τουρκίας τα ξημερώματα από το «Ελευθέριος Βενιζέλος». Πέταξε για Κωνσταντινούπολη και μετά από αναμονή τεσσάρων ωρών στο αεροδρόμιο «απογειώθηκε» εκ νέου για Άγκυρα. Στη 1 το μεσημέρι η αποστολή κατέλυσε στο ξενοδοχείο «CPAnkara» που βρίσκεται πλησίον του «Ankara Spor Salonu», όπου θα φιλοξενηθούν από την προσεχή Παρασκευή οι αγώνες του Α΄ ομίλου του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Ξεκούραση και video

Το πρόγραμμα αρχικά περιελάμβανε απογευματινή προπόνηση στο προπονητικό κλειστό της Άγκυρας αλλά ο κόουτς της Εθνικής Γκιγιέρμε Ναράνχο αποφάσισε να ξεκουράσει την ομάδα και άλλαξε τον προγραμματισμό. Τα κορίτσια ξεκουράστηκαν και το απόγευμα υπό την επίβλεψη του προπονητή φυσικής κατάστασης Γιάννη Παρασχίδη θα έκαναν ασκήσεις αεροβικής και αμέσως μετά θα έβλεπαν σε βίντεο την πρώτη τους αντίπαλος που είναι η πανίσχυρη Τουρκία. Αύριο Πέμπτη η ομάδα το πρωί έχει βάρη και το απόγευμα θα πατήσει για πρώτη φορά το επιβλητικό «Ankara Spor Salonu».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα