Πετρέας:« Αν δεν το πιστεύαμε δεν θα ήμασταν εδώ»

Gazzetta team
Πετρέας:« Αν δεν το πιστεύαμε δεν θα ήμασταν εδώ»

bet365

O Γιώργος Πετρέας πιστεύει στην ανατροπή κόντρα στη Ρουμανία

«Βεβαίως και το πιστεύουμε, εάν δεν το πιστεύουμε δεν θα ήμασταν εδώ», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Ήταν ένας από τους στόχους που είχαμε θέσει όταν μπήκαμε στη διοργάνωση του Silver European League. Θέλαμε να φτάσουμε στον τελικό, αλλά όταν είσαι σε έναν τελικό το μόνο που θέλεις και σκέφτεσαι πλέον είναι να κατακτήσεις το τρόπαιο. Αυτό θέλουμε και εμείς, να φτάσουμε ως το τέρμα».

-Τι διαφορετικό πρέπει να κάνετε σε σχέση με τον πρώτο τελικό στην Ελλάδα;

«Τώρα έχουμε περισσότερες πληροφορίες για την ομάδα της Ρουμανίας. Τους αντιμετωπίσαμε, μπορεί να χάσαμε, αλλά στο πίσω μέρος του μυαλού μας υπάρχει η πεποίθηση ότι δεν κάναμε το καλύτερο μας παιχνίδι. Και μάλιστα δεν κάναμε ούτε το παιχνίδι που είχαμε συνηθίσει. Όπως δηλαδή παρουσιαστήκαμε σε όλα τα παιχνίδια που δώσαμε στον Όμιλο. Θα είναι ένα παιχνίδι σκληρό, θα έχουμε την ευκαιρία μας να νικήσουμε και να κατακτήσουμε το τρόπαιο. Για να τα καταφέρουμε πρέπει να περιορίσουμε την ενέργεια των Ρουμάνων και να παίξουμε με μεγάλη συγκέντρωση».

-Σε αυτό το επίπεδο η έδρα παίζει ρόλο;

«Όταν χρειάστηκε πήγαμε στην Βοσνία και νικήσαμε 3-0 σετ σε μια εξίσου δυνατή έδρα. Το ότι ο επαναληπτικός τελικός θα διεξαχθεί στη Ρουμανία δεν σημαίνει κάτι για εμάς. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι».

-Τεχνικά τι δεν πήγε καλά στον πρώτο τελικό και πρέπει να παρουσιάσετε άλλο πρόσωπο στο δεύτερο παιχνίδι;

«Να είμαστε καλύτεροι σε σέρβις, μπλοκ, άμυνα και να είμαστε λίγο ποιο έτοιμοι στην υποδοχή των σέρβις των αντιπάλων. Στην επίθεση ήμασταν καλοί και πρέπει να διατηρηθούμε σε αυτό το επίπεδο».

-Το ιδανικό αποτέλεσμα θα είναι η νίκη με καθαρό σκορ, αλλά ίσως να χρειαστεί να παίξετε ακόμη και 6 σετ, είστε έτοιμοι για ένα τέτοιο ενδεχόμενο;

«Εμείς αυτό που έχουμε στο μυαλό μας είναι η νίκη. Με νίκη σίγουρα θα έχουμε την ευκαιρία μας στο χρυσό σετ ή εάν πάρουμε τη νίκη με καθαρό σκορ θα φτάσουμε στην κατάκτηση του τροπαίου. Θα παλέψουμε κάθε φάση, κάθε πόντο ξεχωριστά και στο τέλος πιστεύω να είμαστε εμείς αυτοί που θα πανηγυρίσουμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα