Γιαν Ντε Μπραντ: «Καλή επιτυχία στην Ελλάδα»

Gazzetta team
Γιαν Ντε Μπραντ: «Καλή επιτυχία στην Ελλάδα»

bet365

Ο προπονητής της Εθνικής Ουγγαρίας, Γιαν Ντε Μπραντ, ήταν παρών στη κλήρωση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος γυναικών στην Κωνσταντινούπολη.

Ο Βέλγος τεχνικός ήταν αυτός που έδωσε το 2008 την ευκαιρία στον Γκιγιέρμο Ναράνχο να γίνει συνεργάτης του στη Τενερίφη και μιλώντας στη κάμερα του volleyball.gr, δεν έκρυψε τη χαρά του για την πετυχημένη πορεία που έχει κάνει όλα αυτά τα χρόνια ο Ισπανός Ομοσπονδιακός προπονητής. Παράλληλα, ο Ντε Μπραντ θυμήθηκε τον παλιό του φίλο Δημήτρη Γόντικα και ευχήθηκε καλή επιτυχία στην Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό. Αναλυτικά η συνέντευξή του...

Καινούρια φρουτάκια στο καζίνο! Το αγαπημένο «Eye of Hathor» έφτασε στη Vistabet.gr!

Για τη κλήρωση: «Ο δυσκολότερος όμιλος είναι αυτός της Ελλάδας, στους υπόλοιπους τρεις είναι λίγο πιο ισορροπημένα τα πράγματα. Ειδικά για την Ελλάδα θα είναι δύσκολο τουρνουά, όπως επίσης για την Γαλλία και την Φινλανδία. Στην Βουλγαρία γίνονται συχνά αλλαγές στην ομάδα τους και δεν ξέρεις πως θα εμφανιστούν και δεν ξέρουμε ακόμα αν θα παίξει η Βασίλεβα. Τουρκία και Σερβία είναι τα φαβορί».

Για τον Γκιγιέρμο Ναράνχο: «Με τον Γκιγιέρμο δουλέψαμε μαζί το 2008 όταν ήμουν προπονητής στη Τενερίφη και αυτός μας βοηθούσε στις προπονήσεις. Στη δεύτερη σεζόν έγινε βοηθός μου και από τότε γίναμε καλοί φίλοι. Μιλάμε συχνά και χάρηκα πολύ όταν ανέλαβε την Ελλάδα. Έχει ήδη κάνει εξαιρετική δουλειά με τη πρόκριση στο Ευρωβόλεϊ χωρίς να χάσει παιχνίδι. Είναι δουλευταράς και έχει γνώση του βόλεϊ. Θα είναι καλό καλοκαίρι για εμάς, θα κάνουμε κάποια κοινά προπονητικά καμπ μαζί. Εύχομαι στην Ελλάδα και στον Γκιγιέρμο τα καλύτερα για το επερχόμενο Ευρωπαϊκό».

Για τη νίκη του με τη Μπούρσα επί του Ολυμπιακού πριν δύο χρόνια στο Challenge Cup: «Είχαμε χάσει στην έδρα του Ολυμπιακού, όμως μπορέσαμε να νικήσουμε στην Τουρκία. Είναι ωραία ανάμνηση, όμως έχω αναπτύξει σχέσεις με την Ελλάδα πολλά χρόνια πριν. Όταν ήμουν παίκτης, ένας πολύ καλός μου φίλος ήταν ο Δημήτρης Γόντικας και εκείνη την περίοδο μιλουσαμε συχνά. Με το πέρασμα των χρόνων δυστυχώς χάσαμε την επικοινωνία που είχαμε. Στείλτε του χαιρετίσματα εκ μέρους μου και του εύχομαι τα καλύτερα».

Για την ελληνική ομάδα: «Έχουμε παίξει αρκετές φορές στο Ευρωπαϊκό Λιγκ μεταξύ μας πριν 3-4 χρόνια. Η Ελλάδα βασίζεται κυρίως στις αθλήτριες του Ολυμπιακού, όπως την πασαδόρο (Χριστοδούλου) και τις κεντρικές (Γιώτα, Λαμπρούση). Η δύναμη μίας ομάδας είναι να κρατάς τον κορμό της για πολλά χρόνια και η Ελλάδα το κάνει αυτό. Αν πρέπει να χτίσεις κάτι από το μηδέν είναι δύσκολο και θέλει χρόνο. Η Εθνική σας βρίσκεται σε καλή φάση και αν παραμείνει ο υπάρχον κορμός, μπορεί να κάνει καλά πράγματα».

Ποιοι είναι οι βασικοί αντίπαλοι της Ελλάδας στον όμιλο: «Η Γαλλία νομίζω δημιουργεί νέα ομάδα με νέο προπονητή, την Φινλανδία δεν πρέπει να την υποτιμήσεις γιατί μπορεί να σου κάνει τη ζημιά. Στη Βουλγαρία θα παίξει ρόλο ποιες αθλήτριες θα είναι στην ομάδα το καλοκαίρι, αλλά παραμένει δυνατός αντίπαλος. Τουρκία και Σερβία είναι ένα σκαλί πιο πάνω».

Κλείνοντας, ο Γιαν Ντε Μπραντ ευχήθηκε Ελλάδα και Ουγγαρία να προκριθούν στην επόμενη φάση και να τεθούν αντιμέτωπες για να βρεθεί αντίπαλος με τον «μαθητή» και φίλο του, Γκιγιέρμο Ναράνχο.

 

Τελευταία Νέα