Μέστερ: «Δύσκολο έργο η Ελλάδα»

Gazzetta team
Μέστερ: «Δύσκολο έργο η Ελλάδα»

bet365

Ο Σέρβος πρώην κεντρικός και νυν αντιπρόεδρος της Σερβικής Ομοσπονδίας, Τζούλα Μέστερ, που έχει τιμήσει με την παρουσία του ελληνικό πρωτάθλημα με την φανέλα της ΑΕΚ, μίλησε για την κλήρωση του Euro και για τις αναμνήσεις του στη χώρα μας.

Αναλυτικά όσα είπε στο «volleyball.gr»:

«Πολύ ενδιαφέρον όμιλος ο πρώτος. Η Ελλάδα θα έχει δύσκολο έργο να πάρει την πρόκριση, όμως έχει την ικανότητα να νικήσει την Πορτογαλία και τη Ρουμανία για να πάρει την 4η θέση. Γαλλία, Ιταλία, Βουλγαρία είναι ένα σκαλί πιο πάνω από τις υπόλοιπες, όμως όλες οι ομάδες θα παίξουν σε υψηλό επίπεδο και το ενδιαφέρον θα κρατήσει μέχρι το τέλος».

ΠΑΟΚ – Πανιώνιος με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Για τον όμιλο της Σερβίας: «Θεωρώ δεδομένο ότι η Σερβία θα περάσει τον όμιλο. Το Βέλγιο θα παίξει στην έδρα του και έχει πολύ καλή ομάδα. Θυμόμαστε καλά την Γερμανία που μας είχε νικήσει στον ημιτελικό το 2017 και οι παίκτες της Σερβίας θα έχουν έξτρα κίνητρο. Ισπανία, Αυστρία και Σλοβακία δεν είναι στο υψηλότερο επίπεδο του Ευρωπαϊκού βόλεϊ, όμως δεν πρέπει να τις υποτιμήσεις και θα χρειαστεί να παίξεις πολύ καλά για να τις νικήσεις».

 

Τελευταία Νέα