«Ανυπόμονες για την πρόκριση» (vid)

Gazzetta team
«Ανυπόμονες για την πρόκριση» (vid)

bet365

Ενθουσιασμένες και ανυπόμονες για την επικείμενη πρόκριση της Εθνικής στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα δήλωσαν οι Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου, Ηλιάνα Ιακωβίδου.

Οι Ελληνίδες διεθνείς στην πρώτη τους χρονιά με τη «γαλανόλευκη» φανέλα αναφέρθηκαν για το παιχνίδι του Σαββάτου με την Ουκρανία στον Βόλο, καλώντας τον κόσμο της πόλης να έρθει και να στηρίξει την Ελλάδα για να πανηγυρίσουν όλοι μαζί την πρόκριση στο Ευρωβόλεϊ μετά από 18 χρόνια.

ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν o Πρίγιοβιτς σημειώσει το πρώτο γκολ της αναμέτρησης. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

«Στην Ουκρανία διαβάσαμε πολύ καλά τον αντίπαλό μας και θα κάνουμε το ίδιο για το παιχνίδι του Σαββάτου στην έδρα μας για να έχουμε το ίδιο αποτέλεσμα. Θα έχουμε μεγαλύτερη υποστήριξη από τον κόσμο το Σάββατο και θα μας σπρώξει για τη νίκη. Είμαστε ενθουσιασμένες για την επικείμενη πρόκριση. Το λέγαμε με τα κορίτσια τις προηγούμενες ημέρες ότι η Ελλάδα έχει πολλά χρόνια να προκριθεί σε Ευρωπαϊκό και όλες "πεθαίνουμε" για να οδηγήσουμε την Εθνική στις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης» δήλωσε η Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου.

Από την πλευρά της, η λίμπερο της Εθνικής Ηλιάνα Ιακωβίδου τόνισε: «Είναι δύσκολο να νικήσεις δύο φορές την Ουκρανία. Θέλει κόπο, προπόνηση, και πρέπει να διαβάσουμε καλά τον τρόπο παιχνιδιού της όπως κάναμε στον πρώτο αγώνα. Εκτός έδρας παίξαμε πολύ καλά, εκτελέσαμε τις εντολές του προπονητή και το ίδιο θα κάνουμε και τώρα. Ο κόσμος είναι απαραίτητος, θέλουμε να έρθει στο γήπεδο να μας στηρίξει και να μας εμψυχώσει. Απολαμβάνουμε την κερκίδα και μας δίνει ενέργεια μέσα στο γήπεδο. Η αλήθεια είναι ότι ανυπομονώ να περάσουμε. Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι βρισκόμαστε τόσο κοντά και είμαι περήφανη που είμαι μέλος αυτής της Εθνικής».

 

Τελευταία Νέα