Λαμπρούση: «Όλοι πρέπει να βάλουμε το λιθαράκι μας»

Gazzetta team
Λαμπρούση: «Όλοι πρέπει να βάλουμε το λιθαράκι μας»

bet365

Αισιόδοξη για την πορεία της Εθνικής Γυναικών εμφανίστηκε η Τζίνα Λαμπρούση.

Bet royale* Ποιος θα επιβιώσει; Έπαθλο 10,000€! *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

Προέρχεται από την καλύτερη σεζόν της καριέρας της. Ο λόγος για τη Τζίνα Λαμπρούση, που αν και είναι μόλις 25 χρονών, θεωρείται από τις πλέον έμπειρες αθλήτριες της Εθνικής Γυναικών και από τα βασικά γρανάζια της ομάδας που θέλει να δημιουργήσει ο Γκιγιέρμο Ναράνχο. Η διεθνής κεντρική, μίλησε για την προετοιμασία στην Πορταριά και τον στόχο πρόκρισης στο Ευρωπαϊκό που λείπει από τη «γαλανόλευκη».

«Μία γεμάτη χρονιά φέτος με πολλές επιτυχίες, αρκετή κούραση παράλληλα και λίγη ξεκούραση. Γέμισαν οι μπαταρίες και είμαστε στην Πορταριά τώρα για μία νέα προετοιμασία για τους δύσκολους στόχους που έχουμε μπροστά μας. Γίνεται πολύ καλή δουλειά, το προπονητικό σταφ δουλεύει πολύ και γίνεται σοβαρή προετοιμασία. Ευχαριστούμε την Πορταριά για την φιλοξενία και το μέρος βολεύει για να προπονηθείς».

Για τους στόχους του φετινού καλοκαιριού: «Οι Μεσογειακοί Αγώνες θα μας βοηθήσουν πολύ για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού και πιστεύω πως ο όμιλός μας είναι βατός και μπορούμε να πάμε στη τελική φάση. Θεωρώ πως η γενιά μας είναι ένα σκαλοπάτι ώστε να πάμε μπροστά. Υπάρχουν πολλά ταλέντα, νέες αθλήτριες έρχονται στην Εθνική, πολλές αθλήτριες παίζουν εξωτερικό και μας δίνουν τις εμπειρίες τους και πιστεύω πως μπορούμε να πρωταγωνιστήσουμε πάλι. Όλες το πιστεύουμε, όλες πρέπει να βάλουμε το λιθαράκι μας για να πετύχουμε».

Για τον Γκιγιέρμο Ναράνχο: «Είναι επαγγελματίας στη δουλειά του και δεν περίμενα κάτι λιγότερο. Δουλεύει πολύ στο γήπεδο».

 

Τελευταία Νέα