Στον δρόμο για την Κάρυστο η Εθνική Ανδρών

Στον δρόμο για την Κάρυστο η Εθνική Ανδρών

Gazzetta team
Στον δρόμο για την Κάρυστο η Εθνική Ανδρών

bet365

Από την Αθήνα αναχώρησε την Δευτέρα 21 Μαΐου η Εθνική Ανδρών με προορισμό την Κάρυστο, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας για τους Μεσογειακούς Αγώνες στην Ισπανία (22/6-1/7).

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Το πρώτο προσκλητήριο βρίσκει στην πόλη της Εύβοιας τους Κώστα Στιβαχτή, Δημήτρη Ζήση, Ηρακλή Παπαδόπουλο, Παναγιώτη Παπαδόπουλο, Γιάννη Ρουμελιωτάκη, Παναγιώτη Πελεκούδα, Γιώργο Πετρέα, Νίκο Ζουπάνι, Ανέστη Δαλακούρα, Σταύρο Κασαμπαλή, Θεολόγο Δαρίδη, Παρασκευά Τσέλιο, Θοδωρή Βουλκίδη, Γιώργο Παπαλεξίου, Γιώργο Πεντίδη, Κώστα Καπετανίδη, Φροίξο Κωτσάκη και Κυριάκο Σπυριούνη.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα πραγματοποιεί διπλές καθημερινές προπονήσεις υπο τις οδηγίες του Δημήτρη Ανδρεόπουλου για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία για τους Μεσογειακούς Αγώνες. Στην Κάρυστο έχουν προγραμματιστεί και τρία φιλικά παιχνίδια με την Εθνική ομάδα της Τυνησίας.

«Τα χρόνια περνούν για όλους και θεωρούμαι από τους πιο παλιούς πλέον στην Εθνική. Λόγω του τραυματισμού που αντιμετώπιζα πέρυσι δεν μπόρεσα να βοηθήσω και μπορώ να πω ότι μου έλειψε. Είναι τιμή για όλους να είσαι μέλος της Εθνικής. Εγώ πρώτος καταλαβαίνω τα παιδιά που δεν μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα, υπάρχουν τραυματισμοί και πρέπει να φτιάξουν το κορμί τους και να είναι υγιής, γιατί η Εθνική δεν τελειώνει φέτος. Γίνεται φέτος μία καινούργια προσπάθεια με απώτερο σκοπό την πρόκριση στο Ευρωπαϊκό και πιστεύω πως ήρθε η ώρα να γίνει το βήμα μπροστά. Ευελπιστούμε τα παιδιά που έχουν τραυματισμούς να επανέλθουν γρήγορα στην ομάδα και να είναι ενεργά μέλη της Εθνικής. Ο όμιλος είναι στα μέτρα μας, ωστόσο όταν αντιμετωπίζεις Εθνικές ομάδες δεν παίζει τόσο μεγάλο ρόλο η δυναμικότητα αλλά η θέληση που θα έχεις. Για εμάς είναι ο μεγάλος στόχος χωρίς να υπάρχει περιθώριο αποτυχίας» δήλωσε ο αρχηγός της Εθνικής Ανδρών Γιώργος Πετρέας

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα