Χόνδρος: «Υπάρχει διάθεση και μεγάλη όρεξη στη Νίκη Αμαρουσίου»

Gazzetta team
Χόνδρος: «Υπάρχει διάθεση και μεγάλη όρεξη στη Νίκη Αμαρουσίου»

bet365

Η Νίκη Αμαρουσίου αντιμετωπίζει εκτός έδρας τα Μελίσσια (2/12, 21:30) στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής κατηγορίας Γυναικών και ο προπονητής της ομάδας, Χρήστος Χόνδρος αναφέρθηκε στον στόχο ως το τέλος του α γύρου.

Η Νίκη φιγουράρει στην 6η θέση της βαθμολογίας έπειτα από την πρόσφατη νίκη επί της Κερατέας και το ζητούμενο στις τρεις αγωνιστικές που απομένουν για το φινάλε του α' γύρου είναι το 3/3, αρχής γενομένης από το εκτός έδρας παιχνίδι με τα Μελίσσια.

«Είμαστε σε καλή κατάσταση αυτή την περίοδο και συνεχίζω να πιστεύω ότι έχουμε περιθώρια για περαιτέρω βελτίωση, τουλάχιστον κατά 20-30%! Υπάρχει διάθεση και πραγματικά μεγάλη όρεξη ενώ τα κορίτσια δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους και προσπαθούν σκληρά στις προπονήσεις και τα παιχνίδια» εξηγεί στο nikiamarousiou.gr o Χρήστος Χόνδρος.

Σε ό,τι αφορά τον απολογισμό των πεπραγμένων και το 4-4 της Νίκης Αμαρουσίου στην κατάταξη, είπε: «Θα μπορούσαμε να ήμασταν σε καλύτερη θέση αν είχαμε πάρει τα πρώτα δυο παιχνίδια με τον Παπάγο και τον Βύρωνα. Σε κάθε περίπτωση, ποτέ δεν είναι αργά… Ακολουθεί ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με τα Μελίσσια, μια αξιόμαχη και καλή ομάδα που θα παίξει στο γήπεδο μας και είναι στην ίδια… ταχύτητα με εμάς.

Στόχος μας είναι το 3/3 στα ματς που έχουμε μπροστά μας προκειμένου να βελτιώσουμε τη θέση μας, από τη στιγμή που φέτος θα πέσουν τέσσερις ομάδες. Στις θέσεις 6-9 οι ισορροπίες είναι πραγματικά πολύ λεπτές. Θέλουμε αυτές τις νίκες ώστε τα κορίτσια να απελευθερωθούν και να παίξουν καλύτερο βόλεϊ στον β’ γύρο».

 

Τελευταία Νέα