Απίστευτο «μπαμ» με Άντερσον η Μόντενα

Απίστευτο «μπαμ» με Άντερσον η Μόντενα

bet365

Η αντεπίθεση των ιταλικών ομάδων στο βόλεϊ συνεχίζεται, με την Μόντενα σύμφωνα με δημοσιεύματα από την γειτονική χώρα να έχει συμφωνήσει με τον Μάθιου Άντερσον προκειμένου ο Αμερικανός να επιστρέψει το καλοκαίρι σε αυτήν.

Η αρχή και μάλιστα εμφατική έγινε το καλοκαίρι που μας πέρασε, όταν η Περούτζια κατάφερε να πάρει από την Ζενίτ τον τεράστιο Λεόν, δείχνοντας πως οι ιταλικές ομάδες είναι έτοιμες για να επιστρέψουν στην κορυφή. Αγωνιστικά μάλιστα η Τρεντίνο ήταν αυτή που κατάκτησε και το Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων, ενώ επιστρέφοντας στο μεταγραφικό παζάρι υπήρξαν συνολικά σπουδαίες κινήσεις στο πρωτάθλημα της γειτονικής χώρας.

Κινήσεις που είναι δεδομένο πως θα συνεχιστούν με μία από αυτές να κάνει πάταγο. Μιλάμε για την επιστροφή του Ματ Άντερσον στην Μόντενα, με τον Αμερικανό σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ιταλία να έχει συμφωνήσει προκειμένου το καλοκαίρι να αφήσει την Ζενίτ με την οποία έχει κερδίσει τα πάντα.

Μάλιστα τονίζουν πως ο Άντερσον έχει αποφασίσει την επιστροφή του στην Μόντενα και ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο, καθώς στους Ιταλούς θα βρει τους συμπαίκτες του στην Εθνική των ΗΠΑ, Μίκα Κρίστενσον και Μάξουελ Χολτ. Αν βάλουμε μάλιστα και τον Ζάιτσεφ που παραμένει, αλλά και τους Ούρναουτ, Μπέντνορζ (ένας από τους δύο λογικά θα αποχωρήσει), μιλάμε για μια ακόμα υπερδύναμη...

 

Τελευταία Νέα