Φοβεροί Σέρβοι, νίκησαν τη Ρωσία

Φώτης Καρακούσης
Φοβεροί Σέρβοι, νίκησαν τη Ρωσία

bet365

Μεγάλη εμφάνιση και τεράστια νίκη ειδικά στο ψυχολογικό κομμάτι ενόψει της συνέχειας για την Σερβία. Οι Σέρβοι επικράτησαν με 3-2 της Ρωσίας και έδειξαν πως είναι έτοιμοι για μεγάλα πράγματα.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα βόλεϊ, με τις Σερβία και Ρωσία να μας προσφέρουν πλούσιο θέαμα. Οι Σέρβοι ήταν αυτοί που πανηγύρισαν την σπουδαία νίκη επικρατώντας με 3-2 (25-21, 24-26, 25-17, 22-25, 15-12) και ανέβηκαν στην δεύτερη θέση, αφήνοντας τρίτη την «αρκούδα».

Μια «αρκούδα» που πήγε στο Μουντιάλ ως το απόλυτο φαβορί και γνωρίζει την μία ήττα μετά την άλλη, καθώς μετά το ματς με τις ΗΠΑ έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι και από αυτό με τους Σέρβους. Η ομάδα του Νίκολα Γκρμπιτς άξιζε και με το παραπάνω τη νίκη και την πήρε, καθώς όπως όλα δείχνουν ο πρώην καλύτερος πασαδόρος του κόσμου της έχει δώσει το πείσμα του.

Όπως αναφέραμε ο αγώνας ήταν ένα μεγάλο ντέρμπι με τους γείτονες να κοιτάζουν στα μάτια τον μεγάλο τους αντίπαλο, έχοντας σε εξαιρετική ημέρα τους Ατανασίεβιτς και Κοβάσεβιτς. Οι Ρώσοι από την πλευρά τους προβλημάτισαν σε ένα ακόμα ματς και δεν είναι λίγοι αυτοί που ξαναβλέπουν πως όταν πάνε σε μια διοργάνωση ως το αόλυτο φαβορί δεν τα καταφέρνουν.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Ατανασίεβιτς με 23 πόντους και τον ακολούθησε ο Κοβάσεβιτς με 21, ο Ίβοβιτς με 16 και Λίσινατς με 11. Για τους ηττημένους ο Κλιούκα είχε 19, ο Μιχαΐλοφ 17, ο Μισέρσκι 14, ο Βολκόφ 13 και ο Κουρκάεφ 10.

Σερβία (Γκρμπιτς): Κοβάσεβιτς 21, Ατανασίεβιτς 23, Ίβοβιτς 16, Λίσινατς 11, Ποντράσιανιν 5, Γιόβοβιτς, Ρόσιτς (–λ) / Κάτιτς 2, Λούμπουριτς 3, Κρσμάνοβιτς.

Ρωσία (Σλιαπνίκοφ): Κουρκάεφ 10, Βολκόφ 13, Μπίτκο, Μουσέρσκι 14, Μιχαΐλοφ 17, Κλιούκα 19, Γκράνκιν, Βερμπόφ (-λ ), Μπούτκο 1, Μπερέζκο 1, Πολετάεφ 3,

 

Τελευταία Νέα