Για την μεγάλη ανατροπή κόντρα στην Βολερό

Για την μεγάλη ανατροπή κόντρα στην Βολερό

Gazzetta team
Για την μεγάλη ανατροπή κόντρα στην Βολερό

bet365

Να πετύχει την μεγάλη ανατροπή και να πάρει την πρόκριση στους «16» του Challenge Cup παρά την ήττα με 3-0 στην Γαλλία, θέλει απέναντι στην Βολερό (Τρίτη 18:00) ο Ολυμπιακός.

Έτοιμος να παλέψει για την πρόκριση στους «16» του Challenge Cup, είναι ο Ολυμπιακός που υποδέχεται την Τρίτη (27/11) στις 18:00 (COSMOTE Sport 6 HD) στο Ρέντη τη Βολερό. Οι Κυπελλούχες Ευρώπης φιλοξενούν τη Γαλλική ομάδα με στόχο την ανατροπή της ήττας με 3-0 στο πρώτο ματς. Για να συμβεί αυτό ο Ολυμπιακός χρειάζεται 4 νικηφόρα σετ, νίκη δηλαδή με 3-0 ή 3-1 και επικράτηση στο χρυσό σετ. Στη προσπάθειά τους αυτή οι «ερυθρόλευκες» ποντάρουν στην υποστήριξη του κόσμου τους που αναμένεται να δώσει δυναμικό παρών στις εξέδρες του Ρέντη. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για το προπονητή του Ολυμπιακού, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς, ο οποίος υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητριών του.

Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Κατερίνα Γιώτα, Αλίκη Κωνσαντινίδου, Μαρία Νομικού, Άλισον Μέιφιλντ, Ασημίνα Νικολογιάννη, Τζίνα Λαμπρούση, Έλενα Μιλεντίγεβιτς, Κωνσταντίνα Βλαχάκη, Λαμπρινή Κωνσταντινίδου, Ειρήνη Κοκκινάκη, Στέλλα Χριστοδούλου, Σάσκια Χίπε, Κατερίνα Ζακχαίου, Λάουρα Έμοντς.

*Στην αναμέτρηση με τη Βολερό, ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου για τα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους & Κάρτας.

Κοβάτσεβιτς: «Υποσχόμαστε πως θα παλέψουμε ως το τέλος»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς, ενόψει του επαναληπτικού με τη Βολερό, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη τα εξής: «Σίγουρα είναι δύσκολη η αποστολή μας αφού δεν πήραμε θετικό αποτέλεσμα στο πρώτο παιχνίδι όμως θα είναι διαφορετικό ματς. Παίζουμε στο γήπεδο μας με τους φιλάθλους μας και αυτό αλλάζει τα δεδομένα σε συνδυασμό με τα μαθήματα που πιστεύουμε ότι πήραμε από το πρώτο ματς. Στην αναμέτρηση στη Γαλλία δεν αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες που μας έδωσε η Βολερό, αλλά στην έδρα μας με τους φιλάθλους θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε αυτές τις καταστάσεις. Καλώ τους φιλάθλους μας να έρθουν να μας υποστηρίξουν και αυτό που μπορώ να τους υποσχεθώ είναι ότι θα παλέψουμε για αυτό το παιχνίδι ως το τέλος».

 

VOLLEYBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα