Αποστολή... πρόκρισης στον τελικό!

Αποστολή... πρόκρισης στον τελικό!

Δημήτρης Τομαράς
Αποστολή... πρόκρισης στον τελικό!

bet365

Με στόχο την πρόκριση στον τελικό του Challenge Cup, για δεύτερη διαδοχική χρονιά, η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει, την Τετάρτη (21/3 18:30), τη Ντιναμό Κράσνονταρ.
Το ματς είναι στη Ρωσία. Είναι η δεύτερη αναμέτρηση των 2 αντιπάλων για την φάση των «4» της διοργάνωσης. Οι «ερυθρόλευκες» βρίσκονται από την Δευτέρα το πρωί στην ρωσική πόλη και η προετοιμασία τους ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα. Εκτός διάθεσης του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς για το ματς με την Κράσνονταρ έχουν τεθεί η Μαρία Νομικού και η Κατερίνα Ζακχαίου.
Την «ερυθρόλευκη» αποστολή αποτελούν οι: Κατερίνα Γιώτα, Τζίνα Λαμπρούση, Κωνσταντίνα Βλαχάκη, Αρέτα Κονόμη, Ειρήνη Κοκκινάκη, Στέλλα Χριστοδούλου, Σάσκια Χίπε, Χαρά Παπαδοπούλου, Γιάνα Φραντζίσκα Πολ, Στέφανι Νιεμέρ, Αλίκη Κωνσταντινίδου και Έλενα Μιλεντίγεβιτς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEYBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα