Στο Κράσνονταρ για την μεγάλη πρόκριση οι «ερυθρόλευκες»

Στο Κράσνονταρ για την μεγάλη πρόκριση οι «ερυθρόλευκες»

Φώτης Καρακούσης
Στο Κράσνονταρ για την μεγάλη πρόκριση οι «ερυθρόλευκες»

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Στο παγωμένο Κράσνονταρ βρίσκεται η αποστολή του Ολυμπιακού με τις «ερυθρόλευκες» να είναι έτοιμες να παλέψουν απέναντι στην Ντιναμό για την πρόκριση στον τελικό του Challenge Cup.

Πέρσι έδειξε πως ξέρει τον τρόπο, καθώς κατάφερε για πρώτη φορά στην ιστορία του να προκριθεί στον τελικό Ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Ο λόγος για το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Ολυμπιακού με τις... ερυθρόλευκες να είναι έτοιμες να επαναλάβουν την περσινή τους πορεία φτάνοντας ως τον τελικό του Challenge Cup.

Για να τα καταφέρουν μετά τη νίκη τους με 3-2 στο Ρέντη θα πρέπει είτε να κερδίσουν την Ντιναμό στην Ρωσία, είτε αν χάσουν να το κάνουν με 3-2 διεκδικώντας στην συνέχεια την πρόκριση στο «χρυό σετ». Οι πρωταθλήτριες βρίσκονται ήδη στο Κράσνονταρ και αύριο Τρίτη θα κάνουν την τελευταία τους προπόνηση ενόψει του μεγάλου αγώνα της Τετάρτης (18:30). Το ευχάριστον για τον Μπράνκο Κοβάτσεβιτς είναι πως δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα και με όλες τις παίκτριες μαζί του θα παλέψουν για την σπουδαία πρόκριση.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

VOLLEYBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα