Και τώρα ώρα για τελικό οι «ερυθρόλευκοι»

Και τώρα ώρα για τελικό οι «ερυθρόλευκοι»

Φώτης Καρακούσης
Και τώρα ώρα για τελικό οι «ερυθρόλευκοι»

bet365

Το μυαλό τους στον αγώνα με την Σουργκούτ έχουν στον Ολυμπιακό με τους Πειραιώτες να ετοιμάζονται για την επιστροφή τους σε τελικό Ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Με σημαντικό αβαντάζ το εντυπωσιακό 3-0 μέσα στην Ρωσία, οι παίκτες του Ολυμπιακού προετοιμάζονται για τη ρεβάνς της Τετάρτης με την Σουργκούτ στο Ρέντη, μια ρεβάνς που αν όλα πάνε καλά θα φέρει και πάλι τους Πειραιώτες σε τελικό Ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Οι «ερυθρόλευκοι» για να καταφέρουν να περάσουν το εμπόδιο των Ρώσων και να βρεθούν στον τελικό του Challenge Cup χρειάζονται μόλις δύο σετ, καθώς ακόμα και να χάσουν με 3-2 παίρνουν αυτοί το εισιτήριο. Βέβαια στόχος του Μπενίτεθ και των παικτών του είναι η νίκη και μόνο αυτή και όπως έδειξαν και στην Ρωσία μπορούν να την πετύχουν.

Για να τα καταφέρουν θα έχουν δίπλα τους και τον κόσμο, με τους φίλους της ομάδας να είναι έτοιμοι να γεμίσουν το κλειστό του Ρέντη στην πιο σημαντική έως τώρα αναμέτρηση του Ολυμπιακού την φετινή χρονιά. Το ευχάριστο για τον Ισπανό προπονητή είναι πως δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα, καθώς όλοι οι παίκτες του είναι ετοιμοπόλεμοι ενόψει του σπουδαίου αγώνα.

*Στην αναμέτρηση με τη Σουργκούτ ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου κατά προτεραιότητα στα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους και Κάρτας Junior.

 

VOLLEYBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα