Χίπε: «Θα παίξουμε μπροστά στο εκπληκτικό κοινό μας»!

Χίπε: «Θα παίξουμε μπροστά στο εκπληκτικό κοινό μας»!

Δημήτρης Τομαράς
Χίπε: «Θα παίξουμε μπροστά στο εκπληκτικό κοινό μας»!

bet365

Η Σάσκια Χίπε με τη δήλωσή της απεύθυνε κάλεσμα στον κόσμο του Ολυμπιακού για να γεμίσει τον Ρέντη, σε έναν ακόμα ευρωπαϊκό αγώνα της γυναικείας ομάδας βόλεϊ.
Η αντίστροφη μέτρηση για το μεγάλο, πρώτο ημιτελικό της ομάδας βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού με την Κράσνονταρ έχει ξεκίνησει. Οι «ερυθρόλευκες» υποδέχονται την Τετάρτη (14/3) στις 19:30 στον Ρέντη την ρώσικη ομάδα και θέλουν να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα της έδρας για να κάνουν το πρώτο βήμα για πρόκριση στον τελικό του Challenge Cup. Η Σάσκια Χίπε με τη δήλωσή της στο osfp.gr απεύθυνε κάλεσμα στον κόσμο του Ολυμπιακού για να γεμίσει το Ρέντη, τονίζοντας χαρακτηριστικά τα εξής:
«Δεν... μπορούμε να περιμένουμε για το παιχνίδι της Τετάρτης. Ελπίζουμε ότι ο Ρέντης θα είναι γεμάτος και θα παίξουμε μπροστά στο εκπλητικό κοινό μας. Οι φίλαθλοί μας πάντα μας υποστηρίζουν και μας δίνουν τεράστια ώθηση και αυτό θέλουμε να συμβεί και στον πρώτο ημιτελικό με τη Κράσνονταρ. Προς το παρόν δεν κοιτάμε πιο μακριά και μια ενδεχόμενη πρόκριση στον τελικό, αλλά είμαστε συγκεντρωμένες στον αντίπαλό μας κόντρα στον οποίο θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».
 

VOLLEYBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα