Ολυμπιακός - Πφέφινγκεν 3-0

Ολυμπιακός - Πφέφινγκεν 3-0

Gazzetta team
Ολυμπιακός - Πφέφινγκεν 3-0

bet365

Παίζοντας εξαιρετικά σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, τα κορίτσια του Ολυμπιακού επικράτησαν με 3-0 σετ της Πφέφινγκεν και προκρίθηκαν στα ημιτελικά του Challenge Cup! Μια εκ των Οστράβα - Κράσνονταρ η επόμενη αντίπαλος.

Μετά τη νίκη με 1-3 στην Ελβετία, ο Ολυμπιακός χρειαζόταν δυο σετ για να πανηγυρίσει την συνέχιση του ευρωπαϊκού «ταξιδιού», όπερ και εγένετο! Δίχως να αντιμετωπίσει προβλήματα και συντρίβοντας τις αντιπάλους τους στο πρώτο σετ με 25-4, οι «ερυθρόλευκες» έκαναν όλα όσα έπρεπε για να πάρουν την πρόκριση στα ημιτελικά του Challenge Cup για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν, νικώντας με 3-0 την Πφέφιγκεν!

Οι γηπεδούχες ξεκίνσαν ιδανικά στο παιχνίδι και με «όπλο» το καλό μπλοκ και τα σερβίς της Νίεμερ, πήραν γρήγορα το προβάδισμα με 8-1, ως το πρώτο τεχνικό τάιμ άουτ. Στη συνέχεια η απόδοση του Ολυμπιακού ανέβηκι κι άλλο, με το σετ να τελειώνεισε 16' και με το εμφατικό 25-4, ενώ οι Ελβετές δεν μπορούσαν να τις κοντράρουν.

Στο δεύτερο σετ οι φιλοξενούμενες παρουσίασαν κάποια υποτυπώδη αντίδραση, όμως και πάλι οι παίκτριες του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς ήταν εμφανώς καλύτερες, φτάνοντας πρώτες στο «νήμα», επικρατώντας με 25-16 και κατακτώντας την πρόκριση, αφού τα δυο σετ ήταν όσα χρειάστηκαν.

Το τρίτο σετ είχε πια διαδικαστικό χαρακτήρα, με τον Ολυμπιακό να παίζει χωρίς άγχος. Έτσι, η Πφέφινγκεν βρήκε τον τρόπο να πιέσει, δίχως όμως αποτέλεσμα, αφού κι αυτό το σετ βάφτηκε «ερυθρόλευκο» με 25-20, που έδωσε το έναυσμα για έξαλλους πανηγυρισμούς με τους οπαδούς που βρέθηκαν στις κερκίδες του «Μελίνα Μερκούρη»!

Πρώτη σκόρερ για τις νικήτριες ήταν η Χίπε με 17 πόντους, ενώ απολαυστική ήταν η Νίεμερ, μετρώντας 16 και 6 άσους.

Στα ημιτελικά ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού Οστράβα - Κράσνονταρ.

Τα σετ: 25-4, 25-18, 25-20

 

VOLLEYBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα