Στο Μπακού για την πρόκριση οι Πειραιώτες

Στο Μπακού για την πρόκριση οι Πειραιώτες

Gazzetta team
Στο Μπακού για την πρόκριση οι Πειραιώτες

bet365

Έχοντας στις αποσκευές τους το υπέρ τους 3-0 στο Ρέντη οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στο Μπακού έτοιμοι να προκριθούν στους «8» του Challenge Cup απέναντι στην Λοκομοτίβ.

Σήμερα μόνο, επιστροφή* 10% στις καθαρές απώλειες! (21+,*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Με στόχο να «σφραγίσει» το εισιτήριο για τους «8» του CEV Challenge Cup, θα αγωνιστεί η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού στον εκτός έδρας επαναληπτικό με τη Λοκομοτίβ Μπακού που θα διεξαχθεί την Πέμπτη (1/2, 16:00). Οι Πειραιώτες θέλουν να υπερασπιστούν το πλεονέκτημα που εξασφάλισαν μετά την καθαρή νίκη με 3-0, στο πρώτο ματς των «16» στο Ρέντη και τους αρκούν δυο σετ για να πανηγυρίσουν την πρόκριση στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης. Ο Ολυμπιακόςπροέρχεται από δυο διαδοχικές και σπουδαίες προκρίσεις που κρίθηκαν στο χρυσό σετ με την Ινεγκόλστο Ρέντη και την Τουρ στη Γαλλία και σε περίπτωση διεύρυνσης της ευρωπαϊκής του πορείας θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Παρνού-Μενέν. Η Μενέν είχε επικρατήσει με 3-1 σετ στο πρώτο παιχνίδι που διεξήχθη στην Εσθονία και έχει αποκτήσει το προβάδισμα πρόκρισης ενόψει του επαναληπτικού στο Βέλγιο (31/1). Από κει και πέρα αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον προπονητή του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ ενόψει του δεύτερου αγώνα με τη Λοκομοτίβ Μπακού.

Η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από τους: Κώστα Χριστοφιδέλη, Γιάννη Ρουμελιωτάκη, Νίκο Ζουπάνη, Μίκο Οϊβάνεν, Κώστα Στιβαχτή, Γιώργο Στεφάνου, Γιώργο Πετρέα, Μάρκους Μπέμε, Άκη Δαρίδη, Ανδρέα Ανδρεάδη, Φαμπιάν Ντρζίζγκα, Παρασκευά Τσέλιο, Τόντορ Αλεξίεφ, Γερούν Ράουβερντικ.

Μπενίτεθ: «Μας ενδιαφέρει η διάκριση στην Ευρώπη»

O προπονητής του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ δήλωσε στo osfp.gr τα εξής: «Μετά από τη νίκη με 3-0 στο πρώτο ματς έχουμε σίγουρα το πλεονέκτημα για πρόκριση στους «8» τουChallenge Cup. Ωστόσο ακόμα δεν έχουμε πραγματοποιήσει το δεύτερο βήμα και για να το πετύχουμε οφείλουμε να αγωνιστούμε με την ίδια συγκέντρωση και σοβαρότητα. Μας ενδιαφέρει η διάκριση στην Ευρώπη μέσω του συγκεκριμένου θεσμού και είμαστε έτοιμοι για τον επαναληπτικό. Πρέπει να ξεχάσουμε τι έγινε στο πρώτο παιχνίδι για να επιστρέψουμε με την πρόκριση».

Πετρέας: «Να συνεχίσουμε το ευρωπαϊκό ταξίδι»

Ο κεντρικός του Ολυμπιακού, Γιώργος Πετρέας δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Μπορεί να έχουμε αποκτήσει ένα προβάδισμα πρόκρισης αλλά δεν έχουμε πετύχει τον στόχο μας. Οφείλουμε να αγωνιστούμε για τη νίκη για πανηγυρίσουμε την πρόκριση στους «8». Προερχόμαστε από δυο προκρίσεις μέχρι στιγμής και θέλουμε να συνεχίσουμε το ευρωπαϊκό ταξίδι».

 

VOLLEYBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα