Πανέτοιμος για την πρόκριση ο Ολυμπιακός

Πανέτοιμος για την πρόκριση ο Ολυμπιακός

Gazzetta team
Πανέτοιμος για την πρόκριση ο Ολυμπιακός

bet365

Χωρίς κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα, ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Ινεγκόλ (Τετάρτη 19:30) και με προίκα το 3-0 μέσα στην Τουρκία θέλει να σφραγίσει το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Challenge Cup.

Έτοιμη να σφραγίσει τo εισιτήριο για την επόμενη φάση του CEV Challenge Cup είναι η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού. Οι Πειραιώτες υποδέχονται την Ινεγκόλ, την Τετάρτη (29/11) στις 19:30 (Cosmotesport6HD) στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη» με στόχο να συνεχίσουν την ευρωπαϊκή τους πορεία στη διοργάνωση. Ο Ολυμπιακός θέλει να υπερασπιστεί το πλεονέκτημα που αποκόμισε μετά τη νίκη με 3-0 σετ στην έδρα της Ινεγκόλ στην Τουρκία και χρειάζεται δυο σετ στον επαναληπτικό για να πανηγυρίσει την πρόκριση. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον τεχνικό του Θρύλου, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ ο οποίος υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητών του.

*Στην αναμέτρηση με την Ινεγκόλ, ισχύει το δικαίωμα ελεύθερης εισόδου με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους και Κάρτας Junior.

*Τα εισιτήρια του αγώνα κοστίζουν 5 ευρώ και θα διατίθενται από το εκδοτήριο του Κλειστού Γυμναστηρίου Ρέντη από τις 18:00, μέχρι την έναρξη της αναμέτρησης.

Δαρίδης: «Δεν έχει τελειώσει κάτι»

Ο λίμπερο του Ολυμπιακού Άκης Δαρίδης ανέφερε για το ματς: «Ξέρουμε ότι δεν έχει τελειώσει κάτι, θέλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι για να πάρουμε την πρόκριση. Από την άλλη η Ινεγκόλ δν έχει να χάσει κάτι και δεν θα έρθει για..βόλτα στην Ελλάδα. Θα μας πιέσει και θα παίξει ελεύθερα . Από κει και πέρα εμείς πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας συγκεντρωμένοι και όλα θα πάνε. Τα αποτελέσματα ήρθαν στα δυο τελευταία παιχνίδια αλλά ο βαθμός ετοιμότητας της ομάδας δεν είναι 100% αυτός που μας αντιπροσωπεύει. Στην Τουρκία κάναμε ένα καλό παιχνίδι, αλλά στην έδρα του ΠΑΟΚ όχι και τόσο. Παρ' όλα αυτά πήραμε τους τρεις βαθμούς. Είμαστε διαφορετική ομάδα από πέρσι, χρειαζόμαστε χρόνο και έχουμε να δώσουμε πολλά ακόμα. Χρειαζόμαστε κοντά μας τον κόσμο για να μας στηρίξει. Φέτος κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια για να έχουμε μια όμορφη σεζόν γεμάτη τίτλους».

 

VOLLEYBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα