Πρώτο φετινό ματς στην Ευρώπη για Ολυμπιακό

Πρώτο φετινό ματς στην Ευρώπη για Ολυμπιακό

Gazzetta team
Πρώτο φετινό ματς στην Ευρώπη για Ολυμπιακό

bet365

Σε ευρωπαϊκούς ρυθμούς κινείται ο Ολυμπιακός ενόψει της πρεμιέρας στο Challenge Cup που θα πραγματοποιήσει την Τετάρτη (22/11) κόντρα στην Ινεγκόλ.

Σεβίλλη – Λίβερπουλ με επιστροφή στοιχήματος*, αν ο Σαλάχ σκοράρει το πρώτο γκολ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται εκτός έδρας με την Τουρκική Ινεγκόλ στο πρώτο του φετινό ευρωπαϊκό παιχνίδι και θέλει να αποκτήσει πλεονέκτημα πρόκρισης ενόψει του επαναληπτικού που θα διεξαχθεί στο Ρέντη τη μεθεπόμενη Τετάρτη (29/11, 19:30).

Το ματς θα γίνει την Τετάρτη (22/11) στις 17:00 και η αποστολή του Ολυμπιακού θα αναχωρήσει την Τρίτη (21/11) το πρωί με προορισμό την πόλη Ινεγκόλ που απέχει μισή ώρα από την Προύσα.

Στην «ερυθρόλευκη» αποστολή θα συμπεριληφθούν όλοι οι αθλητές και συγκεκριμένα οι: Κώστας Χριστοφιδέλης, Γιάννης Ρουμελιωτάκης, Νίκος Ζουπάνης, Μίκο Οϊβάνεν, Κώστας Στιβαχτής, Γιώργος Στεφάνου, Γιώργος Πετρέας, Μάρκους Μπέμε, Άκης Δαρίδης, Ανδρέας Ανδρεάδης, Φαμπιάν Ντρζίζγκα, Παρασκευάς Τσέλιος, Τόντορ Αλεξίεφ, Γερούν Ράουβερντικ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEYBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα