Ταξιδεύει στην Πόλη ο Ολυμπιακός

Ταξιδεύει στην Πόλη ο Ολυμπιακός

Gazzetta team
Ταξιδεύει στην Πόλη ο Ολυμπιακός

bet365

Αντίστροφα μετράει ο Ολυμπιακός για την πρώτη αναμέτρηση με την τουρκική BBSK Μπελεντιγιέ Πλέβνε στην Κωνσταντινούπολη για τη φάση των «16» του CEV Cup.

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Ο αγώνας θα γίνει την Τετάρτη 19/12 στις 17.00 στο στάδιο Χινταγιεν Τούρκογλου με διαιτητές Σάντρο Λα Μικαέλα (Ιταλία), Αντέλκο Πόποβιτς (Σερβία).

Ο διεθνής κεντρικός του Ολυμπιακού Ανδρέας Ανδρεάδης δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Είμαστε με ανεβασμένο ηθικό. Κερδίσαμε τον ΠΑΟΚ δυο φορές για το Λιγκ Καπ και το πρωτάθλημα αλλά ακόμα δεν έχουμε φτάσει στο κορυφαίο επίπεδο της απόδοσής μας. Αυτό θέλουμε να γίνει στη συνέχεια των υποχρεώσεων μας προς το τέλος της σεζόν που θα κρίνονται οι τίτλοι. Τώρα έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι στην Τουρκία, όπου θα αντιμετωπίσουμε μια καλή ομάδα που αποτελείται από καλούς Τούρκους διεθνείς παίκτες. Εμείς θα πάμε για τη νίκη αλλά όλα θα κριθούν στο δεύτερο ματς που θα γίνει στην έδρα μας. Στο Ρέντη έχουμε το πλεονέκτημα της παρουσίας των οπαδών μας τους οποίους θα περιμένουμε να μας ενισχύσουν στην προσπάθεια για πρόκριση».

Η BBSK Μπελεντιγιέ Πλέβνε σε αγώνα για την 11η αγωνιστική του τουρκικού πρωταθλήματος που έδωσε την Κυριακή εκτός έδρας με την Μάλι Μίλιε Πιγιάνκο ηττήθηκε 3-0 (25-23, 25-22, 25-21). Είναι η πρώτη ήττα μετά από τρεις συνεχόμενες νίκες. Η BBSK έμεινε στους 19 βαθμούς και στην 6η θέση του τουρκικού πρωταθλήματος. Στις δύο πρώτες είναι η Χάλκμπανκ με 26 και η Μπελεντιγιέ Πλέβνε με 24.

 

CEV CUP Τελευταία Νέα