Για την πρόκριση στην Λευκορωσία ο Ολυμπιακός

Για την πρόκριση στην Λευκορωσία ο Ολυμπιακός

Gazzetta team
Για την πρόκριση στην Λευκορωσία ο Ολυμπιακός

bet365

Έχοντας ως προίκα το 3-0 του Ρέντη, ο Ολυμπιακός ταξίδεψε στην Λευκορωσία και θέλει 2 σετ κόντρα στην Σόλιγκορσκ προκειμένου να προκριθεί στους «16» του CEV Cup.

Νέο παιχνίδι στα φρουτάκια! Το «Fruit Blox» προσγειώθηκε στην Sportingbet.gr!

Tα δύο σετ που θα τον στείλουν κατ΄ευθείαν στους «16» του CEV Cup θα διεκδικήσει ο Ολυμπιακός στον επαναληπτικό αγώνα με τη Σαχτάρ Σόλιγκορσκ στη Λευκορωσία. Ο αγώνας θα γίνει την Τετάρτη (5/12) στις 16.00 στο στάδιο SK Olimpiets του Μογκίλιοφ με διαιτητές τους Σλάβισα Κουζμάνοβιτς (Βοσνία Ερζεγοβίνη) και Πάσι Χουκαράινεν (Φινλανδία).

Με παρακαταθήκη το 3-0 που νίκησε στον πρώτο αγώνα στο Ρέντη ο Ολυμπιακός αναζητά τα δύο σετ που θα του δώσουν και την πρόκριση. Οι «ερυθρόλευκοι» παρακολουθούν παράλληλα και τον αγώνα ρεβάνς μεταξύ της τουρκικής BBSK Κωνσταντινούπολης και της γαλλικής Αζαξιό που θα γίνει στις 17.00 στην Πόλη. Η τουρκική ομάδα είχε βρεθεί στο δρόμο του ΠΑΟΚ στον β΄προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Στον πρώτο αγώνα με την Αζαξιό, BBSK έχει νικήσει στην Γαλλία 3-0 σετ και έχει το προβάδισμα για την πρόκριση.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν στον Ολυμπιακό και ο Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ και στην αποστολή μετέχουν οι: Μάρκους Μπέμε, Ανδρέας Φράγκος, Ραφαήλ Κουμεντάκης, Γκάβιν Σμιτ, Έμι Τερβαπόρτι, Γερούν Ράουβερντινκ, Γιώργος Στεφάνου, Γιώργος Πετρέας, Κώστας Χριστοφιδέλης, Κώστας Στιβαχτής, Νίκος Ζουπάνης, Ανδρέας Ανδρεάδης, Άκης Δαρίδης, Παρασκευάς Τσέλιος.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη: «Σίγουρα την Τετάρτη θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι από αυτό στο Ρέντη. Το επίπεδο του αντιπάλου μας μέσα στην έδρα του θα είναι καλύτερο και πρέπει να είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι για αυτό. Πρέπει να παίξουμε με την ίδια νοοτροπία και υψηλή ένταση για να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Ο Ανδρέας Φράγκος δήλωσε: «Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τη Σαχτιόρ στον επαναληπτικό. Δείξαμε ένα πολύ καλό χαρακτήρα στο πρώτο παιχνίδι και θέλουμε να έχουμε ανάλογη συνέχεια στην έδρα του αντιπάλου μας. Σίγουρα πρέπει να φανούμε συγκεντρωμένοι από την αρχή του παιχνιδιού, να είμαστε προσηλωμένοι στους τακτικούς και τεχνικούς στόχους για να πάρουμε τη νίκη και στο δεύτερο παιχνίδι».

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού την Κυριακή στην έδρα της νίκησε την Μπγκου Μπέιτ Μπορίσοφ με 3-1 (25-16, 24-26, 25-19, 25-20) και μετά από 16 αγώνες στο πρωτάθλημα Λευκορωσίας οδηγεί την βαθμολογία με την Στρόιτελ Μινκ έχοντας και οι δύο από 45 βαθμούς. Ακολουθεί η Ενέρτζια με 37 βαθμούς.

 

CEV CUP Τελευταία Νέα