Στον Α' όμιλο στην Αττάλεια οι Εθνικές ομάδες μπιτς βόλεϊ

Gazzetta team
Στον Α' όμιλο στην Αττάλεια οι Εθνικές ομάδες μπιτς βόλεϊ

bet365

Στον Α' όμιλο της Β' φάσης του Continental Cup κληρώθηκαν οι Εθνικές ομάδες μπιτς βόλεϊ γυναικών.

Βίκυ Αρβανίτη/Πένυ Καραγκούνη και Δήμητρα Μαναβή/Κωνσταντίνα Τσοπούλου κληρώθηκαν στον Α' όμιλο που θα διεξαχθεί στην Αττάλεια το διάστημα 14-17 Μαΐου και αντίπαλοι θα είναι η οικοδέσποινα Τουρκία, η Τσεχία, η Φινλανδία, η Πολωνία, η Σερβία, η Σλοβενία και η Λευκορωσία.

Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας στο Λουξεμβούργο και στην κληρωτίδα μπήκαν 24 ομάδες και συγκρότησαν τρεις ομίλους των οκτώ ομάδων σε κάθε φύλλο.

Την πρόκριση στην Γ' φάση του Continental Cup θα πάρουν οι πρώτες πέντε ομάδες της βαθμολογίας. Η Γ'φάση θα διεξαχθεί στο Αϊντχόφεν της Ολλανδίας το διάστημα 22-28 Ιουνίου.

Ο Βραζιλιάνος ομοσπονδιακός προπονητής Τίε Σαντάνα δήλωσε μετά την κλήρωση: «Για άλλο ένα τουρνουά θα αντιμετωπίσουμε πολύ καλές ομάδες. Ανάμεσα στις 7 επτά του ομίλου μας στην Β' φάση του προολυμπιακού τουρνουά έχουμε αντιμετωπίσει κάποιες από αυτές. Αυτή τη στιγμή δουλεύουμε σκληρά κάθε μέρα και με αυτό τον τρόπο θα βρούμε την διάρκεια που ψάχνουμε για να παίζουμε σε πολύ καλό επίπεδο αυτή τη σεζόν».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα