Πρωτιά των Γάλλων στην Ίο

Gazzetta team
Πρωτιά των Γάλλων στην Ίο

bet365

Αν και συμπαίκτες για μόλις τρεις εβδομάδες, οι Φλοριάν Γκοσελίν και Ζερεμί Σιλβέστρ ήταν οι μεγάλοι νικητές του IOS OPEN ONE* STAR.

Οι Γάλλοι αθλητές, στο πρώτο τους επίσημο τουρνουά ως συμπαίκτες έφθασαν στο χρυσό μετάλλιο, ξεκινώντας την πορεία τους από τον πρώτο γύρο των προκριματικών.

Στον τελικό της διοργάνωσης και στο κεντρικό γήπεδο στην παραλία Μυλοπότας, Γκοσελίν και Σιλβέστρ νίκησαν το μεγάλο φαβορί για την πρώτη θέση, τους Ρώσους Μαξίμ Σίβολαπ, Αρτέμ Γιαρτζούτκιν, την νούμερο ένα ομάδα στο ταμπλό με 2-1 (21-16, 15-21, 15-12) σετ.

«Δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει καλύτερα η πορεία μας στο μπιτς βόλεϊ ως δίδυμο. Δυσκολευτήκαμε λίγο να έρθουμε στην Ίο, όμως από την στιγμή που φθάσαμε μείναμε άναυδοι από την ομορφιά του νησιού αλλά και από την οργάνωση του τουρνουά. Ευχαριστούμε τους Έλληνες που μας υποστήριξαν στον τελικό και ένα μέρος του χρυσού μεταλλίου ανήκει και σε αυτούς» δήλωσαν στο volleyball.gr Φλοριάν Γκοσελίν και Ζερεμί Σιλβέστρ.

Τρίτη θέση για την Τσεχία

Το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των ανδρών κατέκτησαν οι Τσέχοι Χαμπρ, Λέντς, μετά τη νίκη τους στον μικρό τελικό επί Αυστριακών Φριντλ, Τράμερ με 2-1 (19-21, 21-18, 15-11) σετ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα