Τα γενέθλια της Αρβανίτη στο καμπ των Χανίων

Gazzetta team
Τα γενέθλια της Αρβανίτη στο καμπ των Χανίων

bet365

Γενέθλια στην άμμο πραγματοποίησε η Βίκυ Αρβανίτη.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια μαζί με την συμπαίκτριά της, Πένυ Καραγκούνη και το προπονητικό επιτελείο των Εθνικών ομάδων, βρίσκονται από τις 16 Μαρτίου στα Χανιά Κρήτης, όπου συμμετέχουν σε προπονητικό καμπ με τις Γερμανίδες Σάντρα Ίτλινγκερ, Σαντάλ Λαμπουρέρ. Η Λαμπουρέρ στην ατομική βαθμολογία της FIVB είναι στο Νο11 και η Ίτλινγκερ στο Νο44 και έχουν και αυτές ως στόχο την πρόκριση στην Ολυμπιάδα του 2020.

Από νωρίς το πρωί του Σαββάτου, Βίκυ και Πένυ ξεκίνησαν εντατικά τις προπονήσεις και τα βάρη, ενώ την Κυριακή μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε την Αρβανίτη στα γήπεδα του συλλόγου beach volley Νέας Κυδωνίας στους Αγίους Αποστόλους. Η έμπειρη αθλήτρια γιόρτασε τα γενέθλια της με την οικογένειά της στο πλευρό της και με τούρτα έκπληξη. H ίδια με δημοσίευσή της στο facebook ευχαρίστησε όλους όσοι την θυμήθηκαν στα γενέθλιά της και φυσικά για την έκπληξη που τις επεφύλασσαν στους Αγίους Αποστόλους. Οι καθημερινές προπονήσεις θα συνεχιστούν μέχρι και την Παρασκευή 22 Μαρτίου.

Η συνέντευξη Τύπου του καμπ

Την Τρίτη 19 Μαρτίου και ώρα 13.30 στο Δημαρχείο Χανίων θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου, με αφορμή την παρουσία της Εθνικής ομάδας beach volley στα Χανιά για το προπονητικό καμπ. Στο πάνελ θα βρεθούν η Βίκυ Αρβανίτη με την Πένυ Καραγκούνη και τους προπονητές Τίε Σαντάνα, Θανάση Πανούσο και οι Γερμανίδες Σάντρα Ίτλινγκερ, Σαντάλ Λαμπουρέρ με τον Βραζιλιάνο προπονητή τους Βέντο. Τον Δήμο Χανίων θα εκπροσωπήσουν ο Δήμαρχος Τάσος Βάμβουκας και ο Αντιδήμαρχος Σταύρος Χιωτάκης, την Ε.Ο.ΠΕ. το μέλος του Δ.Σ. Ελένη Καζάκου και θα παρεβρεθεί ο ταμίας του συλλόγου Νέας Κυδωνίας beach volley Γιάννης Καρπουζάς.

 

Τελευταία Νέα